Miért van ez a borzasztó visszatérő álmom?
Figyelt kérdés
A nagymamám 10 éve halt meg. Rengeteget álmodok vele, de elég gyakori az az álmom, hogy a lakásában vagyok, és neki ott van a holtteste, hol csontvázként, hol múmia szerűen. Álmomban valahogy ez természetesnek tűnik, nem borzongok tőle, kikerülöm vagy ilyesmi, de felébredve már egyáltalán nem, és ráz a hideg tőle. Nem láttam őt holtan, és nem is a lakásában halt meg, így semmilyen emlék nem társul nekem ehhez. A lakásában a halála után csak párszor voltam fent, el is lett adva, és mivel másik városban élek így még csak nem is járok arra felé, hogy maga a lakás járjon a fejemben.2020. szept. 4. 14:13
1/2 anonim válasza:
Szoktak az emberek hülyeségeket álmodni, és mivel az agy értelmező részei ki vannak kapcsolva, így álom közben le sem esik hogy micsoda baromság.
Inkább az a kérdés miért zavar ez téged mikor felébredsz? Miért ráz a hideg? Netán valami hülyeségben hiszel hogy ez most valami okkal történik? Felesleges ezen borzongani meg agyalni.
2/2 anonim válasza:
Valami feldolgozatlan érzésed lehet vele kapcsolatban, tudatalatti dolog talán. Legközelebb, ha ilyet álmodsz, próbáld nagyon megfigyelni a gondolataidat, érzéseidet ébredéskor.
Talán az lehet, hogy nem tudtad még elengedni, nem tudtál elbúcsúzni tőle?
Mindenképp valami tisztázatlan érzés ez a múltból, valami negatív, amit még cipelsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!