Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez eléggé egyértelmű álom,...

Ez eléggé egyértelmű álom, vagy mégse?

Figyelt kérdés

Elszerettem a barátom nőjét, aki dühében nyakon szúrta. Arra riadtam fel, hogy sugárban spirccel a nő vére.

A valóságban még szűz vagyok. 20F

2020. aug. 22. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha szűz vagy, nem csoda, hogy tudat alatt vágyakozol a barátod nőjére. A gyilkosság azt jelképezi, hogy forrnak benned az indulatok. A sok vér azt jelenti, hogy valaki, akit megbánthattál, erős érzelmi felindulással közelít feléd. Máson sebet ejteni a belső harag jele. A vér pedig szexuális jelkép is.
2020. aug. 22. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel az álomfejtés nem egy egzakt tudomány, egyesnek akár igza is lehet. Nem kizárható azonban az sem, hogy lelked mélyén kelkáposztafőzelékre vágysz, és szt üzente a tudatallatid. Lehet, ma éjjel a főzelékfeltéttel fogsz álmodni, ki tudja?
2020. aug. 22. 20:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!