Szoktatok emlékezni az álmaitokra hónapok után is?
Figyelt kérdés
Olyan álmaim is eszembe jutnak néha, amiket évekkel ezelőtt álmodtam.2020. aug. 20. 14:52
1/8 anonim válasza:
igen, évekkel, évtizedekkel ezelőttiekre is. Miért? Ma már ez is különleges...
2/8 anonim válasza:
Igen, miért? Ez tök normális. Én pl. a gyerekkori álmaimra is emlékszem. Bár nem mindre.
4/8 anonim válasza:
A nagyon különleges, valóságosnak ható álmaimra igen. Néha el se tudom dönteni, hogy egy emlék, ami megtörtént, vagy egy régi álom.
5/8 anonim válasza:
4 eves korom ota emlekszem 2 legrosszabb remalmomra(egyik inkább valami valosag lehetett). 19 leszek
6/8 anonim válasza:
Igen vannak olyan eroteljes almok amikre emlekszem.
7/8 anonim válasza:
Nem, már régóta nem emlékszem semmilyen álmomra. Viszonylag rosszul alszom egy ideje - a koronavírus helyzet miatt kiújultak a már régen elfeledettnek hitt aggodalmaim.
Nemcsak Édesanyámat gyászolom, hanem más egyéb EGZISZTENCIÁLISNAK nevezhető veszteségeket is. (Jó lenne többféle gyászcsoporton részt venni és nem csak olyanokra találni, ahol özvegyasszonyok és özvegyemberek siratják elhunyt házastársukat.)
Édesanyám is elhunyt (eleinte még tudtam imádkozni és nyugodt lélekkel aludtam el esténként,) de ez a koronavírus felborította a lelki egyensúlyomat - nem kicsit.
Többet kellene imádkozni (a kötött imádságokkal mostanában bajban vagyok.) Gyermek imakönyv és szép, derűs gondolatok segítenének kellemesen ébredni.
8/8 anonim válasza:
Van, amire emlékszem, van, amire nem, általában attól függ, milyen különleges az adott álom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!