Halál vagy betegség kiesett fogról álmodni?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy 2 fogam is kiesett, megébredtem, annyira valóságosnak tűnt, szinte éreztem, sőt, mondhatom, hogy pár percig enyhe fájdalmat éreztem. De a fogaim rendben voltak, azóta sincs semmi bajuk. Valahol azt olvasni, hogy betegséget, valahol, hogy veszteséget, halált jelenthet. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?2020. aug. 3. 18:14
2/6 anonim válasza:
Sajnos van. Jó néhányszor álmodtam arról, hogy kiesik 1-1 fogam. Édesanyám mondta, hogy ez veszteséget jelent, de nem feltétlen emberi veszteséget. Néhány hónapra rá kiderült, hogy nagypapám rákos (hasnyálmirigy). Még kb egy hónapig volt velünk :(
3/6 anonim válasza:
Halál jóslatának/előjelének venni jó megoldás, hiszen az előnn-utóbb indenkinél bekövetkezik.
Az élet: halálos betegség.
4/6 anonim válasza:
Én rengetegszer álmodtam fogakról, de nem történt semmi rossz szerencsére. Viszont nagyon stresszes időszakom volt akkor.
5/6 anonim válasza:
Tudás hiánya , kétkedés , bizonytalanság ezek is lehetnek . Én pl tudom hogy ilyen helyzetekben álmodok foghullásról.
6/6 anonim válasza:
Sima mezei szorongas, es rendkivul gyakori alom. Szinte minden ember, en millioszor almodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!