Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ismét a Sátánnal?

Miért álmodtam ismét a Sátánnal?

Figyelt kérdés

Kb. 10 éve szerencsejátékozok. Volt egyszer néhány éve, hogy felhagytam vele és emlékszem akkor volt egy ilyen álmom, hogy mondta egy illető hogy folytatni kell, én ellenkeztem vele, majd erre mondta, hogy nem mondhatok nemet mert Ő a sátán... És most tegnap is megjelent ilyen halálfélelmem volt álmomban. Mondta édesanyám, hogy éjszaka ordibáltam. Ismét azért jelenhetett meg, mert sokat olvastam a vallásról, a pénz és Isten kapcsolatáról. Teljesen megpróbálom ezt a dolgot elengedni és normális életet élni.

Miért van az, hogy törekszek a jóra és egyre inkább negatív gondolatok találnak meg engem? Miért nem Isten jelent meg álmomban és mondta hogy minden jó és szép lesz? Mindig törekszek a jóra és évről évre mindig jön valami gond ahogy telik az idő nem hogy jobb lenne az élet hanem sz*rabb... Mondta egy gyülekezetbe járó volt kollégám, hogy ez a világ itt a Sátáné és majd a fenti világ lesz az Istené, nagyon kezdem úgy érezni, hogy tényleg így van :(

2020. aug. 3. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan mondj neki nemet,nem tud semmit,csak játsza a nagyfiút.
2020. aug. 3. 17:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Én egyezséget kötöttem vele.

Szintén szerencsejáték kapcsán csináltam.

Amit kértem megadta amikor mentem igényelni a nyereményt még kérdezték is miért nem izgulok annyira mások a székről is lefordulnak mondtam hogy volt egy ilyen gondolatom hogy eltalálok mindent.

2020. aug. 3. 19:16
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
#2 Nem szép dolog hazudni.
2020. aug. 3. 19:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez lehet egy próbatételt is . Lehetőséget kapsz a bizonyításra magadnak és másoknak na és persze egy új életre ami felbecsülhetetlen.
2020. aug. 4. 00:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Én szívesen teóriázgatok veled erről .
2020. aug. 4. 00:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is szívesen teóriázgatok
2020. aug. 4. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Szia,

Ha legközelebb volna ilyen akkor hívd az őrangyalodat és mondjuk valamelyik szentet, pl. Pió atyát, hogy segítsen neked. Isten ezeket néha azért engedi meg, hogy jobban elkezdjed keresni őt..

Illetve az ima is nagyon fontos, ezzel lehet megtörni a gonosz hatalmát teljesen. Ha keresztény vagy akkor jó volna elmenned gyónásra és valamilyen formában egy kis bűnbánatot tartani, ha még nem akkor hitoktatás majd megkeresztelkedni..

[link]

[link]

Illetve van ez a szentmihályi ima, ez is nagyon hatásos ha elmondod gyakran:

[link]

Isten áldjon és ima!

2020. aug. 4. 10:38
 8/8 anonim válasza:

Kicsit túlgondolod ezt. Az álmokban a valóságot és a valós (sokszor tudatalatti) félelmeinket dolgozzuk fel meglehetősen groteszk módon.

Az álmodban megjelenő "sátán" nem más mint a saját lelkiismereted amivel vívódsz. Tudod, hogy sokat bukhatsz a szerencsejátékokon (sőt lehet már ezen túl is vagy a 10 év alatt valószínűleg) és azt is tudod fel kéne vele hagyni, de mivel játékszenvedélyed (lehet) ezért nem megy és visszaestél. Ez egy betegség: szenvedélybetegség.

Ki lehet belőle gyógyulni, de nem imával hanem szakemberrel, pl: pszichológussal. Inkább arra költsd azt a pénzt és rendbe fogsz jönni.

(Megjegyzés: hihetsz amiben csak akarsz, amíg ezzel segíted magad. Viszont nem létező dolgoktól rettegni butaság és romboló hatással van rád ezért javaslom a különféle agymosásokat kerüld el ahhoz, hogy sikeres legyen a gyógyulás.)

2020. aug. 7. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!