Miért álmodtam ezt a régi tanárommal?
Figyelt kérdés
Szóval óra volt èppen, de lecseszett és csalódott bennem , amit ki is nyilvánított . Valami videót néztem és hangosan elindult az órájàn. Nagyon rossz érzés volt, nem tudtam mire vélni. Való életben sosem történt ilyen, sőt szerintem egyik kedvence id voltam.2020. júl. 22. 06:24
1/3 anonim válasza:
Az a bizonyos "rossz érzés" feldolgozatlan maradt.
Igyekezz felidézni ezt az érzést és minél teljesebben átélni!
Az álom is ezt a célt szolgálja: hogy ébredéskor átéld és így feloldódjon
2/3 anonim válasza:
Nem tudok a kérdésedre válaszolni, de köszönöm, hogy kiírtad! Eszembe juttattad, hogy ma éjjel én is egy régi tanárommal álmodtam. Az alsós osztályfőnököm volt, nagyon szerettem. Álmomban ő búcsúztatott gimnáziumban 12. osztály végen. ❤
(Pedig már hat éve érettségiztem, nem tudom, honnan jött ez az álom, de nagyon örülök, hogy eszembe juttattad.)
3/3 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy esetleg hiányolod és fel akarod keresni? Hogy lásd, nem haragszik rád!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!