Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Mit jelenthet az az álom mikor vagyok a házamban és van egy maszkos férfi vagy valamilyen ember mert nem szoktam ránézni de tudom hogy van ott valaki, aztán elkezd üldözni én pedig kifutok a házból de olyan erős a szél hogy visszafújt, megpróbáltam elrugaszkodni a ház oldaláról is de akkor is vissza fújt ,de akkor már az ember ott állt az ajtóban, általában mikor álmodok hasonlókat álmodok mint ez csak más formába de akkor sem tudok elfutni előle.

2020. júl. 16. 09:43
 1/1 Toboz111 ***** válasza:

Az életben, kapcsolataidban hogyan viselkedsz? Mennyire fontosak az emberek és Te mennyire vagy fontos magadnak? Kitől szoktál tanácsot kérni, "ki után mész"? Ha problémáid vannak, hogyan oldod meg? ... és hogyan viszonyulsz más emberek problémáihoz? Elfogadod a környezeted, az embereket (másokat) és magadat? ...és hogyan állsz az élethez, az életedhez? Mi az amit bevállasz, mi az amit nem?

Ha megválaszoltad magadnak a kérdéseket, tudni fogod az álmodra is a választ.

Önmaga elől senki nem menekülhet, előbb vagy utóbb szembe kell menni, nézni azzal, ami fáj, kellemetlen vagy csak olyan semmilyen..

2020. júl. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!