Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Már megfigyeltem, hogy akárhányszor uj sráccal ismerkedem meg, akivek jóban is leszek, aznap éjjel mindig az adott sráccal álmodom de csak 1 szer.

Volt olyan hogy azelőtt álmodtam vele mielott megismerkedtunk, aztán másnap rám írt. Kesobb kiderült hogy crusholt de hálistennek csak haverok maradtunk az o beleegyezésével. Azota még 2 szer ismétlődött meg ez a jelenség. Mindkettő sráccal nagyon jóban vagyok.

Lánynál is csak egyszer volt, hogy vele álmodtam aznap ejjel es nemsokára kiderült, hogy crusholt.

Valaki esetleg tud ra magyarázatot? Vagy valami otlet mert ez őszintén kezd elegge fura lenni xd.

2020. jún. 30. 10:28
 1/5 anonim válasza:

Nem teljesen érthető számomra.

Meg mi az, hogy crush? Vagy crusholt?

Azért álmodsz velük, mert szimpik. Van egy sorozat vagy egy téma ami nagyon foglalkoztat akkor arról álmodok.

2020. jún. 30. 11:05
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Ha valaki nekem bejön azt crusholom. Ha pl van egy sracc aki tetszik altalaban eloszor külsőre akkor az a sracc a crushom.
2020. jún. 30. 11:20
 3/5 anonim válasza:
Tehát crush=kiszemelt/szerelmed
2020. jún. 30. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan (annyira nem tudok magyarázni hogy az mar nekem faj...bocsassmeg xd)
2020. jún. 30. 11:41
 5/5 Laylah ***** válasza:
100%

A crush eredeti jelentése plátói szerelem.

I have a crush on you = beléd estem (de tudom, hogy te nem érzel így)

2020. júl. 15. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!