Ha az álmomban egy olyan helynek a neve jelent meg egy lapon ahol még nem is voltam az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok mert még sosem jártam ott szóval érdekel akkor miért tűnt fel az álmomban.2020. júl. 9. 13:53
1/2 anonim válasza:
Igazából csak annyit, hogy napközben eszedbe jutott, és előkerült az álmodban.
Tudtad, hogy úgy is eszedbe jutnak dolgok, hogy neked fel se tűnik? A tudatalattid folyamatosan gyűjti, feldolgozza az információt, és ha valami érdekes dolgot "fedez fel", azt felküldi a főnöknek, azaz a tudatodnak, azaz neked.
Innen jönnek például a hirtelen támadt ötletek is.
Vagy ha pl az utcán elhalad melletted egy kocsi, amiben szól egy zene, de te nem figyelsz oda, később mégis elkezded dúdolgatni :)
Álom közben sokszor feljönnek ezek a kevésé fontos emlékek, az agyad pedig átdolgozza.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt eddig még annyira észre se vettem😊
2020. júl. 9. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!