Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent az ha álmomban...

Bella7365 kérdése:

Mit jelent az ha álmomban valaki meg akar erőszakolni, de nem sikerül neki viszont én megölöm/kiütöm?

Figyelt kérdés
Ezt ma álmodtam de nem találtam rá magyarázatot sehol. Azt tudni lehet rólam, hogy introvertált vagyok, de nem erőszakos, sőt sokszor érzem magam elnyomva a korombeli vagy akár a nálam nagyobb férfiakkal szemben,vagy úgy, hogy bármikor megalázhatnak. *Nem Fontos Info* : Régebb (és most is) nagyon szerettem nézni a CSI:Miami helyszínelőket és nemrégiben néztem egy pár dokumentumfilmet sorozatgyilkosokról/gyilkosokról mert érdekesnek tartom az emberi személyiséget és annak a változását valamint hogy valaki mennyire lehetett lelkileg sérült ahhoz hogy gyilkossághoz folyamodjon( a pszichológia nagyon érdekel és tetszik is, viszont pszichológus nem igazán lennék). A CSI-ban is mindig a bűncselekmények indokát szerettem megtudni. Ha valaki esetleg meg tudná mondani az álmom jelentését vagy hogy milyen problémát nyomok el magamban(tudom, hogy ezt nekem kéne tudnom, de gőzöm sincs, hogy egyáltalán milyen témakörben kéne keresnem a problémát) annak nagyon megköszönném.

2020. ápr. 15. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

utálod a férfiakat.

Manapság nőknél ez divat.

2020. ápr. 15. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Sokszor az álomból valóság lesz, lehet ez visszaköszön majd nálad is egy fekete hapsival :D
2020. ápr. 15. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:

"Mit jelent az ha álmomban valaki meg akar erőszakolni"

Ez sok nőnek szerepel az erotikus fantáziálásában maszti közben, csak ők ilyenkor pl. a Brad Pittre gondolnak,

miközben a valóságban lényegesen nagyobb az esélyük orsósék valamelyik rokonára.

Te is sokat fantáziálsz a szexről.

2020. ápr. 15. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Néztél korábban olyan filmet, ami érdekelt, olyan dolgot láttál benne, ami felkavar, egyben imponált is az, hogy ott tud valaki kiállni önmagáért, harcolni, stb., ami benned nincs meg. Ez a harcias vágy az álmaidban jelenik meg, mint kielégítetlen vágy.

Kezd el egy küzdősportot:).

2020. ápr. 15. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
A tudomány jelen állása szerint az álmoknak nincsen ilyen jellegű jelentése. Ettől még sokan hisznek benne, javaslom, hogy inkább az ezotéria / álomfejtés kategóriában keresgélj.
2020. ápr. 15. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy szerencsés vagy. Én sajnos sosem álmodtam ilyen szépet.
2020. ápr. 15. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönök minden kommentet. #4 erre nem is gondoltam pedig mindig bennem volt az az érzés, hogy meg kéne tanulnom megvédeni magam, hogy azt ne más tegye meg ha szükség lesz rá
2020. ápr. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!