Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A következőt álmodtam,mit...

A következőt álmodtam,mit jelenthet ?

Figyelt kérdés

Mentem az utcán,aztán hirtelen elkezdtem lent vérezni,nem havi,folyt le a lábamon,a betonon is ott volt a folt,orvoshoz kerültem,aztán nem kerültem sorba,kimentem az udvarra,ott volt a pasim,adott a számra puszit majd visszamentem az orvoshoz.

Sosem emlékeztem az álmaimra,és nem is érdekelne,de épp furán viselkedik a pasim,és ezért lehet hogy van valami jelentése.

Köszönöm

2020. júl. 6. 11:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy álomfejtő. A vér az az életet adó varázsfolyadék, ha kifolyik belőled az valami rosszat jelent. Az orvos megjelenése is ezt sugallja, bár itt már testi hajókra lehet gondolni. Összegezzük: testi bajok és pali aki éppen furán viselkedik és az álmodban pedig lelép. Lehet, hogy vélsz tőle ha valami történne veled elhagyna. De ez csak egy ötlet🤷🏻‍♀️
2020. júl. 6. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!