Miért van az, hogy álmomban ezt mondta az exem? Többi lent
Röviden azt álmodtam, hogy újra beszélgetünk szemtől szembe, kérdezgetem a mútlbeli viselkedéséről, hogy miért bánt velem úgy ahogy stb. És megkérdeztem tőle, hogy tudja-e, hogy hány évig voltam belé szerelmes? Tippelt, mondja 2, mondtam, hogy “nem, 8.” Aztán blablabla megkérdeztem tőle, hogy “én olyan rossz barátnő lettem volna neked?” Ő erre azt válaszolta, hogy “nem, egyáltalán nem, csak túlságosan féltettél és óvtál volna, nekem meg élni kellett.” Ez a mondat miatt gondolom azt, hogy az álom a jövőt szimbolizálhatja, mivel Ő most kell, hogy “kiélje magát”. Illetve még úgy érzem, hogy kulcsfontos az a szám is, hogy 8, lehet, hogy 8 évvel később történik ez? 8 év után visszajönne az életembe?
Az álmomban még azt is mondtam neki, hogy “Pótold be azt a 8 évet amig nem szerettél, nem fog fájni a pénztárcád” arra gondoltam, hogy vigyen el randizni vagy valami, el is vitt. Aztán mikor hazavitt, akkor megkérdezte, hogy pótolja-e be azt is, hogy nem ő volt az első csókom? Azt mondtam neki, hogy igen.
Érdekelnek az álmok, jelentésük, ezért kérdezem, hogy mitjelenthetnek ezek a mondatok? Köszönöm előre a normális válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!