Álmomban egy tisztán érző azt mondta tele vagyok fémekkel, mit jelent?
Állítása szerint az. A jobb kezével tudott leszkennelni és ez volt a megállapítása. Létező személy volt, de csak egyszer találkoztam vele, kezet fogtunk, bemutatkoztunk. Most is, miután elmondta a megállapítását, mondta hogy fogjam meg a kezét. És amolyan kicsit csipkedő, elektromos érzés volt. Egy idegenforgalmi ajándéktárgy üzletben voltunk. Virágok nőttek a pult mögött, ahol ő volt a pénztárnál. Virágok is szállingóztak, mint a hópelyhek.
Ilyen megnevezéssel még találkoztam, mikor ingával lekérdezte egy hozzá értő személy az állapotomat. Negatív szellemlények, fémek, halott lélek..ilyesmiket sorolt fel, majd igen esetén leszámoltuk az inga segítségével, és a végén elküldte őket. Most nem azzal a személlyel álmodtam. Egyáltalán miért álmodtam ezt? Aki jártas ilyesmiben segíthet megértetni
"Létező személy volt, de csak egyszer találkoztam vele, kezet fogtunk, bemutatkoztunk."
"Most nem azzal a személlyel álmodtam."
Ezt csak nekem tűnik ellentmondásnak??
Tisztázva: Aki az álomban szerepelt az, akivel pár éve találkoztam egy kézfogás erejéig. Ismerősömmel volt, mikor értem jött, azután dobta őt haza a kocsival.
A részletezés végén szereplő személy, pedig aki foglalkozott velem ilyesmi dolgok révén. Nem ő volt az álomban, csak a kifejezést az ő szájából hallottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!