Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már "álom az álomban"...

Volt már "álom az álomban" élményetek?

Figyelt kérdés
Álmodtam, felkeltem 9 órakor, majd visszaaludtam, és elmeséltem az álmomban, hogy mit álmodtam.
2020. jún. 22. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Erről szól az Eredet című film.Nekem még nem volt.
2020. jún. 22. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
volt...
2020. jún. 22. 14:08
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Többször volt hamis ébredésem.

Felébredtem, elmentem WC-re, zuhanyoztam, felöltöztem, reggeliztem és elindultam dolgozni. Már az irodában ültem, amikor ismét felébredtem, ezúttal tényleg, és kezdhettem elölről az egészet.

2020. jún. 22. 14:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt, sokáig nem jutottam ugyan (felkelés, szétnéztem a szobában és valami furcsa lény hirtelen rámnézett a sarokban, bumm felkeltem), viszont utána nagyon kellemetlen volt, hogy most tényleg ébren vagyok már?
2020. jún. 22. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Nekem 2x volt kiskoromban de a részletekre már nem emlékszem. Meg 1x szintén gyerekkoromban felébredt a tudatom álmomban de rá pár percre fel keltem. Most meg jó pár éve álmaim se nagyon vannak szóval... :)
2020. jún. 22. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt párszor. Kétszer háromszor olyan is amikor egy álmon belül kettőször is felébredtem.
2020. jún. 22. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Úgy látom, félreértettetek, elnézést kérek. Az ébredés valójában megtörtént, ebben biztos vagyok, persze nekem is volt már ilyen, de nem ez volt a kérdésem.

Azt akartam igazából megkérdezni, hogy volt-e már olyan, hogy egy korábbi álmotokat egy másik álomban felidéztetek, vagy elmeséltétek valakinek?

2020. jún. 22. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindkettő kérdésedre a válasz : igen .

Volt már rá példa hogy álmomban beleestem egy csapdába és meghaltam . Rá 1 hét múlva megint ugyan azt álmodtam , de eszembe jutott az álomban hogy ezt már álmodtam . Így nem estem bele a csapdbába . Jó nagy butaság . Mi ? :D Erre gondoltál kérdező ?

2020. jún. 23. 00:02
 9/10 Pásztó ***** válasza:

Igen

Az ágyamban ébredtem, arra, hogy kintről nem is tudom milyen lények hangját hallom.. aztán a hátam mögött, mint egy Minecraftos pók sziszegést hallottam, hátra szóltam nagy bátran, hogy kussolj már el 😂

Aztán meguntam, és ekkor kezdődött a tudatos álmodás. Lefeküdtem ismét aludni, majd felkeltem, elég fura volt ahogy láttam, szóval leesett, hogy még mindig alszok. Aztán lefeküdtem ismét aludni, erre felébredek, majd az ágyam melletti telefontöltő kábele mint egy kígyó sziszeg és meg akar támadni. Kapott egy maflást, én meg lefeküdtem ismét aludni. Ez után már a valóságban keltem fel, és pár másodpercig a töltőkábelem néztem, nem-e akar megint nekemrontani... mindennek már vagy 3 éve, lehet, azóta is álmodok?

2020. jún. 26. 23:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik kedvenc álmom,mikor egy teljesen ismeretlen család tagja vagyok,ismeretlen lakásban, és a vendég barátnak valahogy eltűnik a piros dzsekije. Kb.egy hét múlva ismét velük álmodtam,és megkérdeztem,megvan-e a dzseki :D
2020. nov. 30. 09:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!