Mit jelenthet ez a kb. másfél évvel ezelőtti álmom?
Figyelt kérdés
Álmomban egy tükör előtt álltam, de nem én néztem vissza belőle, hanem egy Joffrey Baratheon-ra emlékeztető (külsejű) személy.2020. jún. 21. 14:17
1/2 anonim válasza:
Előző életedben nem voltál nagyon szépséges. Úgyhogy, ha most nagyon szépséges vagy, örülj. :) Spirituális értelemben meg; nézd meg; hova jutottál, és légy büszke erre az útra, amit már megtettél; nézd vissza; hogyan láttál régebben dolgokat; ahhoz képest idősebb, bölcsebb lettél (mégha nem is vagy öreg most se), és akkor tehát, hogy hova fejlődtél, pl milyen megtapasztalások által akár. Amúgy szóval a spirituális értelmet nézd; szóval szerintem az, hogy gondolj bele, hogy mennyit változtál az évek alatt. Amúgy ez a csávó, akit írtál, itt valami királyos szerepben van lefényképezve több képen; tehát ezért is ez a múltra, a régi időkre utalhat szerintem, hogy pont őrá hasonlít; tehát, még pluszban. Amúgy egyébként lehet, hogy pont tenéztél ki pont úgy, mintahogy a tükörben láttad, valamelyik előző életedben. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, kedves 21:24-es kommentelő!
Nem vagyok szép külsejű, még ha csúnya sem. Ahogy visszatekintek a múltamra, nem érzek büszkeséget, mert nem tettem le sok mindent az asztalra.
Szeretem a történelmet, odavagyok az ó-, és középkorért, és tudom furcsán hangzik, de zavar, hogy miért nincsenek kék szemeim.
2020. jún. 21. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!