Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az az álom, hogy...

Mit jelent az az álom, hogy leírom az álmomat?

Figyelt kérdés
A dolog úgy kezdődött, hogy a belvárosban el akartam menni egy vacsorapartira, ahová nem voltam hivatalos, de sok régi ismerősöm ott volt. Végül ingyen beengedtek, csak sokkal kevesebb tortát, levest és főzeléket kaptam a többieknél. A vacsora után "felébredtem", és az ágyamon ülve lejegyzeteltem egy füzetbe a vacsorapartis álmomat, mintha egy sztori lett volna. De végül kiderült, hogy ez is csak egy álom volt.

2020. jún. 15. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
6%
azt hogy buta vagy
2020. jún. 15. 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Az álmok furák. Az álmokban keverednek az emlékek, a képzelet és amit vacsorára ettél.
2020. jún. 15. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
istenem...
2020. jún. 15. 12:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel mindenből kevsebbet kaptál, ez azt jelenti hogy nem érsz a számukra egy teljes egészet, csak megtűrnek. Ha ráadásul még ételmaradékot is raktan neked félre, akkor biztos hogy egy mártír önsajnáló vk-nek tartanak a hátad mögött. (hivatásos fejtő vagyok)
2020. jún. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!