Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ez az álom mi...

Szerintetek ez az álom mi lehet? Kezd aggasztani!

Figyelt kérdés
Már huzamosan álmodom azt hogy autóbalesetet szenvedek. Nem nap nap után, de visszatérő álom. Volt hogy 3 egymást követő éjszaka autóbaleseteset álmodtam, de sose én vezettem hanem ismerőseim. Mindig ugyanaz a nagy fekete terepjáró, és kisiklik az útról stb. Ez mit jelenthet vagy miért lehet? Köthető olyanhoz hogy esetleg előző életemben autóbalesetben haltam meg? Masfel hete pedig azt álmodtam hogy konkrétan öngyilkossági merényletet csinálok. Spriccelt a vér a nyakamból én meg csak nevettem ezen. Reggel fájt is a helye ahol álmomban megvágtam. Légyszíves ne nézzetek hülyének, nem vagyok elmebeteg. Valóéletben ilyenek meg se fordulnak a fejembe, viszont ez kezd aggasztani...
2020. jún. 8. 19:44
 1/7 A kérdező kommentje:
*öngyilkossági kísérletet
2020. jún. 8. 19:46
 2/7 anonim válasza:
Szerintem ez utalhat esetleg halálfélelemre. Gondolkodtál esetleg mostanában ezen a témán, vagy volt haláleset a családodban?
2020. jún. 8. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem volt hálaégnek sem halál eset, sem pedig ilyen beteg dolgokon nem gondolkoztam, ezért is furcsállom ezt az álmot. Ez nem tudom mennyire számít, de a kocsi az álmomban mindig a volt barátomék autója, akivel nem rég mentünk szét, elég csúnyán összevesztünk, viszont amikor ezeket álmodtam még együtt voltunk. De egyébként igazad van, valóban félek a haláltól, egyik legnagyobb félelmem...
2020. jún. 8. 20:11
 4/7 grafno ***** válasza:

Ma is arról álmodtam, hajnalban hogy 2 nő kényeztet. Azt hittem, hogy tényleg mellettem vannak olyan élethű volt. Az a legjobb, hogy visszatero álom. Mostanában ez szokott lenni. Régebben az volt pl hogy az esküvőmon elraboltak a baratnomet es kikellett szabadítani. Máskor meg hogy úgy mászok a házakon mint pokember csak mindig leestem és arra keltem fel. Nálam mindig jön valami ami sokszor visszatér, de mint a mai is az maga a mennyország 😁

Én elég éberen alszok és van vagy 3-4almom is reggelre amire emlékszek. De szerintem csak az dolgozik.

2020. jún. 8. 20:37
 5/7 grafno ***** válasza:
63%
Csak az dolgozik. De ha meló miatt van stressz akkor arról álmodok, hogy mi fog történni stb
2020. jún. 8. 20:37
 6/7 grafno ***** válasza:
Agy*
2020. jún. 8. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Az álombeli autóbaleset az érzelmeidet mutatja. Legbelül ideges vagy és félelmeid vannak. Le kéne lassítanod, nehogy baj történjen.
2020. jún. 12. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!