Miért álmodom meg előre azt hogy mi fog történni?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta már többször is volt velem ilyen, álmodok valamit és utána pár nappal, akár pár héttel később pontosan az történik amit álmodtam pontosan ugyan abban a sorrendben. Nem nagy történés, csak mondjuk egy 5-10 másodpercig tartó cselekvés. Nem deja vú, ez teljesen más. Régen azt hittem az ilyenekre hogy csak dejavú de mikor megtörténik akkor tudom hogy ezt megálmodtam.2020. jún. 8. 15:05
1/7 anonim válasza:
Nem álmodod meg előre, hogy mi fog történni. Te is tudod.
2/7 anonim válasza:
Ez dejavu. Álombéli, de attól még a lényeg ugyanaz. A jövőből kapsz infót.
3/7 anonim válasza:
Ó, hogyne. Tényleg, az Univerzum üzen! :)
4/7 anonim válasza:
Prekogníció, és nem olyan ritka jelenség. De ettől még nem "jóslás", én arra jutottam, hogy talán az időszemléletünkkel van a baj, lehet, hogy van valami fizikai oka ennek.
5/7 anonim válasza:
A lányom volt ilyen, de kinőtte. De olyan szinten, hogy amikor reggel sírva jött, hogy azt álmodta, mama rosszul lett, és kórházba kellett vinni, azonnal rohantam anyukámhoz. Szegénykém utána magát hibáztatta, mert nem úgy élte meg, hogy megálmodta, hogy még fog történni, hanem úgy, hogy azért került kórházba, mert megálmodta.
Nagyon sokat sírt utána, sokszor nem mert elaludni, mert félt, hogy legközelebb mit fog álmodni.
6/7 anonim válasza:
Érdekes ez a dolog: nagyon foglalkoztat valami rejtetten, vagy nyíltan, így talán érzed az energiák áramlását. Én is meg szoktam dolgokat álmodni, de nem nem tökéletesen, nem egy konkrét történetet, csakhogy lesz valami.
7/7 Summer2 válasza:
Érdekes, biztos van rejtett kepesseged
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!