Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Volt már ennél betegebb álmotok?

Volt már ennél betegebb álmotok?

Figyelt kérdés
Nem mostanában álmodtam már,de még mindig nem felejtettem el.Szóval hátulról láttam magam,a hátam átlátszó volt,és látszódtak a szerveim...Volt egy nagy vágás rajtam,amin keresztül valaki kivett egy májnak látszó darabot,és megetette egy kutyával...Ilyen eszébe nem jut alapból az embernek,hogy lehet ilyet álmodni...?

2020. jún. 6. 00:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én olyat álmodtam hogy egy késnek a pengéjét ettem, a fogaimmal rendesen darabokra zúztam a számban a csap felett, és láttam a tükörben ahogy folyik ki a vér. Aztán meg elkezdett kihullani az összes fogam.

Nem tudom honnan jönnek az ilyen jellegű álmok, de felkavaróak.

2020. jún. 6. 01:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem más jellegű, de volt.

Akkoriban még csak két gyerekem volt. Azt álmodtam, hogy el kellett őket valamiért altatni és a férjemmel mentünk koporsót választani, de olyat akartam amiben elfértek ketten. Ez nem véres vagy gusztustalan, viszont annyira megviselt, hogy másnap pánikrohamom volt, orvoshoz kellett mennem.

2020. jún. 6. 06:57
 3/3 anonim ***** válasza:
69%
Ez semmi.
2020. jún. 6. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!