Volt már ennél betegebb álmotok?
Figyelt kérdés
Nem mostanában álmodtam már,de még mindig nem felejtettem el.Szóval hátulról láttam magam,a hátam átlátszó volt,és látszódtak a szerveim...Volt egy nagy vágás rajtam,amin keresztül valaki kivett egy májnak látszó darabot,és megetette egy kutyával...Ilyen eszébe nem jut alapból az embernek,hogy lehet ilyet álmodni...?2020. jún. 6. 00:17
1/3 anonim válasza:
Én olyat álmodtam hogy egy késnek a pengéjét ettem, a fogaimmal rendesen darabokra zúztam a számban a csap felett, és láttam a tükörben ahogy folyik ki a vér. Aztán meg elkezdett kihullani az összes fogam.
Nem tudom honnan jönnek az ilyen jellegű álmok, de felkavaróak.
2/3 anonim válasza:
Nekem más jellegű, de volt.
Akkoriban még csak két gyerekem volt. Azt álmodtam, hogy el kellett őket valamiért altatni és a férjemmel mentünk koporsót választani, de olyat akartam amiben elfértek ketten. Ez nem véres vagy gusztustalan, viszont annyira megviselt, hogy másnap pánikrohamom volt, orvoshoz kellett mennem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!