Miért álmodhattam azt, hogy férfi vagyok? 19l
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy férfi vagyok és lefeküdtem egy nővel..Pedig hetero vagyok..2020. jún. 3. 12:02
1/5 anonim válasza:
Én is álmodtam már ilyet nem is egyszer pedig én is hetero vagyok, párom is van.
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen álmom, tizenévesen többször is. :D szerintem nincs különösebb jelentősége.
4/5 anonim válasza:
Az álmok mögött nem kell logikát keresni.
5/5 Jerihu válasza:
Van egy olyan elmélet, miszerint bizonyos álmok emlékek az előző életeink egyikéből. A Te esetedben pl az, hogy te férfi vagy/voltál valamikor. Elég összetett dolog ez. A résztvevők is ismerősök lehetnek. Pl a szüleid valamelyike a párodként, vagy akár gyermekeként jelenik meg benne, vagy egy olyan ember, akit lehet, hogy életed során max. 2x ha láttál, fontos szerepet tölt be az "aktuális életedben", az almon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!