Valami iszonyat durvát álmodtam, de miért álmodom ilyeneket?
Igen az álmok a tudat alattiból jönnek és olyan dolgok jöhetnek elő belőled amit a józan ezseddel elég furának tarthatsz.
Véleményem szerint a következő folytán álmofhattad ezt: A Star Wars az háborús (bár szerintem nem ez a valódi oka ennek az álomnak), majd az ezzel járó tudatalattiba jutó kellemetlen érzések álmodban előgenerálták egy másik mélyebb félelmednek a témáját.
Mivel az álmok nézeteim szerint analogikusak, ezért simán előfordulhat h pl. Egyik nap késről álmodsz másik nap vérről harmadik nap beütöd a fejed negyedik nap piros szobában ülsz. És ha hiszed ha nem ennek a 4 dolognak pl ugyan az a jelentése. Ezt élethelyzet alapján lehet lefordítani, pl ha ismerem az embert akkor tudok hogy a fent említett példaálom számára azt jelenti hogy túl agresszív, de egy másik embernek azt fogom mondani, hogy nem áll ki magáért.
Most a te életedet nem ismervén nem tudok részletes elemzésekbe bocsájtkozni, meg nem is rendelkezek akkor atudással, de mindenesetre a nemi potenciál, vagy meddősséggel való problémák a saját olvasatom szerint a halállal, a születéssel, a műtétekkel, lemondásokkal, magánnyal van kapcsolatban.
Hogy nálad ez, hogy fog megnyilvánulni az egy másik kérdés.
Legtöbb ember nem tudja miért álmodja ezt vagy azt és gyakran én se tudom. De személy szerint hiszem, hogy van egy mélyebb mögöttes tartalom benne, ami rá akar mutatni valamire a valós életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!