Mit jelent patkányokról álmodni?
Figyelt kérdés
Az álom arról szólt, hogy eltűnt egy kisbaba és mindenhol kerestük. Aztán egy este elmentünk egy férfihoz, akinél már előző este is jártunk. Bemásztam az autója alá, ami telis-tele volt patkányokkal, amelyek elkezdtek rajtam szaladgálni. Végül az derült ki, hogy a kisbabát az autó alatt élő patkányok ették meg, mert előző este kint felejtettük őt.2020. ápr. 23. 21:46
1/2 anonim válasza:
Ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget. Gyakran álmodom én is akkora baromságot, hogy 10 percig bírok megállnia röhögéssel, vagy úgy be vagyok szrva, hogy vissza se merek aludni :D
2/2 anonim válasza:
Egy friss(kis-) kapcsolatotok(baba) megszakadt(eltűnt) és nem tudjátok mi az oka(kerestük). Aztán végül(este) arra gyanakodtatok(elmentünk), hogy becsületbeli ügy(egy férfi) az oka titokban(előző este is jártunk). Nehezen számba vetted(bemásztam) hogyan bántatok vele(ajtója alá), ami elég hitvány(tele volt patkányokkal) és te is hitványnak érezted magad(elkezdtek rajtam szaladgálni). Végül rájöttél, hogy(derült ki) tehetségtelen(autó alatt élő) senkiházinak(patkányok) érezte magát(ették meg), mert az utóbbi időben(előző este) kutyának néztétek(kint felejtettük őt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!