Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért gyilkolok álmomban,...

Miért gyilkolok álmomban, aztán titkolom?

Figyelt kérdés

Hetek óta vannak furcsa álmaim. Hol számomra ismertebb, hol ismeretlenebb helyeken vannak. Általában mindig az van, hogy vagy valakivel, vagy én megölök egy embert. Nem ismertem a személyeket, nem láttam őket soha. Sosincs benne a jelenet, hogy éppen gyilkolok, de mindig van hulla, amit igyekszem takargatni, és az álom jó része arról szól, hogy hogyan próbálom mozgatni egyik helyről a másikra az általában darabolt hullákat, félve attól, hogy mi lesz, ha rájönnek mit tettem.

Elég jól ismerem magam, rendszeresen meditálok, és alapvetően rendezett életem van, persze az utóbbi idő nekem is egy picit feszültebb lett.

Kérlek segítsetek rájönni, mi okozza ezeket az álmokat.

Köszönöm nektek előre is! :)

2020. máj. 27. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Gyermekkorodban nem volt olyan, hogy valamit tettél, és titkolnod és rejtegetned kellett az eredményét? És ez nagy feszültséget okozott?

Esetleg állatokat öltél, de nem feltétlenül ez...

2020. máj. 27. 11:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Sok mindent tettem amire nem vagyok büszke, de állatokat soha nem bántottam. Vannak is állataim, sőt feldühít, ha látom, hogy valaki üti a kutyáját, vagy hasonló... Csak mostanában jöttek ezek az álmok, de rendszeresen emberekkel történik....
2020. máj. 27. 11:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Tettél valamit, amit nem akarsz, hogy bárki is tudjon?
2020. máj. 27. 12:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Tettem valamit pár hónapja a párommal szemben, de azt részben elmondtam neki. Más olyan dolog nincs.

Esetleg ami lehet az a stressz, mert most 6 dolgot csinálok egyszerre. Picit szétszakadok, de fontos lenne olyan embertől választ kapnom ezekre a jelekre, aki a témában jártas, mert volt már dolgom természetfeletti dolgokkal, amiket nem szeretnék ismételten megélni.

2020. máj. 27. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én elég jártas vagyok álom témában és azt mondom, mégis van valami, amit titkolni akarsz vagy eltűntetni az életedből. Lehet bűntudat is.

Nos lehet ez valami régebbi dolog is. Talán azért okoz ilyen álmokat most, mert stresszesebb az életed és ez felhozza a negatívumokat.

Mik voltak azok a természetfeletti dolgok? (Bár biztosan nincsenek összefüggésben ezekkel az álmokkal).

2020. máj. 27. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg visszaemlékezni! Lesz ott valami gyerekkorodban...

Ne ragadj le az állatoknál, lehet sok minden más is. Az álmok funkciója csak az hogy az érzést előhozzák. A tartalom mind1 csak hatékony legyen

2020. máj. 27. 12:43
 7/10 A kérdező kommentje:

5. válaszolónak: Alapvetően démoni energiák mozogtak körülöttem, és hosszú évekig kísértek engem, bizonyítottan, több szakember megerősítése alapján is, végül azonban egyedül tudtam legyőzni.

6: válaszolónak: Eléggé színes volt az életem, rengeteg betegséggel, katasztrófával,és történéssel. Elég nehéz megtalálni a pontot, ami ezért felelős.

2020. máj. 27. 12:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

A lényeg hogy legyen tiszta a lelkiismereted, próbálj meg minél több jót tenni, hogy kevesebb negatív hatás érjen. Ha van bármi, amit úgy érzel nem helyes azt mond el, javítsd ki, tisztázzad valahogy.

Illetve ha nem múlik el .. érdemes volna segítséghez fordulni. Én a szentelt vizet is ajánlom, ilyet a templomokban bármelyik plébános vagy sekrestyés tud adni, haza lehet vinni egy kis üvegben és távol tartja a rosszat..

Illetve kérd az őrangyalod segítségét is, ők azok akik a gonoszt távol tartják, érdemes mindig megemlékezni róluk, nem látjuk őket, de mindig segítenek és jó gondolatokat adnak.. Neked is adjon jó gondolatokat..

2020. máj. 27. 16:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen lelkiállapotban vagy(hol számomra ismertebb, hol ismeretlenebb helyeken). Vagy nehézségek árán(valakivel), vagy könnyedén(én) önmagad ellen cselekszel(megölök egy embert). Értelmetlen az életed(mindig van hulla), amit igyekszel nem láttatni másokkal(takargatni). És az életed azzal telik(álom jó része arról szól), hogy próbálod a szétesettségedet(darabolt hullákat) szeretetteljes megjelenéssé alakítani(mozgatni egyik helyről a másikra). Félsz attól, hogy boldogtalannak tartanak(mi lesz, ha rájönnek mit tettem).
2020. máj. 29. 08:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Aszt hogy majd egy sorozatgyilkos leszel.

Üdv.: 404 Error

2020. aug. 7. 01:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!