Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álomdtam egy régi...

Miért álomdtam egy régi tanárommal,hogy átkarolt?

Figyelt kérdés

Az általános iskolám épületében az egyetemi angol tanárommal álmodtam. :D

Papírokkal vacakaloltam mert rosszul nyomtatták ki és határidőre össze kellett raknom.

Ott volt a régi tanárom, bemenetem egy nagyon nagy modern terembe, ahol előtte órát tartott, mert épp nem volt ott senki, és egyik asztalnál elkezdtem rendezgetni a papírokat.

Odajött átkarolta a derekam, majd a fenekemre csúszott a keze.

Nem tudtam eldönteni, hogy Inkább meglepődtem vagy örültem neki. Sikerült összerakni a papírokat, ahogy megmozdultam elvette a kezét, ami először megnyugtatott, majd arra gondoltam nem kellett volna meg mozdulnom.

Elmentem leadni az titkárságon a papírokat, utána kerestem, hogy hová lett, de nem találtam, és valami sulibálra készülődött mindenki elegáns ruhákban, Hattyúktava-szerű környezettel, a terem egy kertszerűségbe vezetett.

Kicsit el voltam veszve, őt nem találtam sehol, és nem ismertem senki mást.

Már végeztem a azon a szakon, azóta egyszer találkoztam vele hónapokkal ezelőtt összefuttunk egy boltban.

Most felvételizek máshová, ezek lehettek a papírok, de többi mi volt? :D

Kedveltem mikor tanított, de elég távolságtartó, visszahúzódó típus volt.

2020. máj. 26. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Vajon miért... Vaajooon miééért... fogós kérdés... Esetleg azért, mert tetszik neked és szeretnéd ha átkarolna és a fenekedre csúszna a keze? Nehééz kérdés... Vagy te se komolyan kérdezted, csak meg akartad osztani a fantáziádat másokkal?
2020. máj. 26. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nem.

Még 2 éve mondhatjuk hogy szimpatikus volt, de most már egyátalán nem. Akkor is inkább inkább csak egyedül éreztem magam és ő volt ott, kb ennyi.

2020. máj. 26. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Én sosem álmodok ilyesmit olyanról, akit nem kedvelek, vagy nem érdekel, vagy soha nem is érdekelt. Az álmod is te vagy, nem valami vadidegen. Tudatalatt még tetszik, vagy mivel egyedül vagy most is, eszedbe jutott, hogy milyen jókat fantáziáltál róla, amikor egyedül voltál.
2020. máj. 26. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
A tanulással kapcsolatban(általános iskolám) bánt(papírokkal vacakoltam), hogy nem foglalkoznak veled(rosszul nyomtatták ki). És teljesítményt várnak tőled(határidőre össze kellett raknom). Bezzeg a régi tanárod(ott volt a régi tanárom), mikor nagyon egyedül voltál(bementem egy nagyon nagy) a bonyolult(modern) tanulnivalóval(terembe), amit ő tanított(ahol órát tartott) és nagyon tanácstalan voltál(..az egyik asztalnál elkezdtem rendezgetni a papírokat). Rád gondolt(odajött), megértő volt veled(átkarolt), majd flörtölt veled, megnyugtatott(fenekemre csúszott a keze). Meglepett és örültél. Közben segített a tanulásban(sikerült összerakni a papírokat). Ahogy végeztél a szakon(megmozdultam) ez megszűnt(elvette a kezét), ami először megnyugtatott. Majd rájöttél, hogy kár érte(arra gondoltam nem kellett volna meg mozdulnom) és kifogásolod(elmentem leadni az titkárságon) a tanulással kapcsolatban(a papírokat). Majd vágytál erre a hozzáállásra(utána kerestem, hogy hová lett, de nem találtam). És jöttek tanárok(valami sulibálra készülődött mindenki), akik a külsőségekkel(..elegáns ruhákban), az előadás gesztusával, színpadiassággal(Hattyúktava-szerű környezettel), lelkizéssel(a terem egy kertszerűségbe vezetett) voltak elfoglalva. Elveszettnek érezted magad, mert hiányzott az egyetemi angol tanárod stílusa, amihez nincs hasonló(őt nem találtam sehol..).
2020. máj. 28. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!