Miért álomdtam egy régi tanárommal,hogy átkarolt?
Az általános iskolám épületében az egyetemi angol tanárommal álmodtam. :D
Papírokkal vacakaloltam mert rosszul nyomtatták ki és határidőre össze kellett raknom.
Ott volt a régi tanárom, bemenetem egy nagyon nagy modern terembe, ahol előtte órát tartott, mert épp nem volt ott senki, és egyik asztalnál elkezdtem rendezgetni a papírokat.
Odajött átkarolta a derekam, majd a fenekemre csúszott a keze.
Nem tudtam eldönteni, hogy Inkább meglepődtem vagy örültem neki. Sikerült összerakni a papírokat, ahogy megmozdultam elvette a kezét, ami először megnyugtatott, majd arra gondoltam nem kellett volna meg mozdulnom.
Elmentem leadni az titkárságon a papírokat, utána kerestem, hogy hová lett, de nem találtam, és valami sulibálra készülődött mindenki elegáns ruhákban, Hattyúktava-szerű környezettel, a terem egy kertszerűségbe vezetett.
Kicsit el voltam veszve, őt nem találtam sehol, és nem ismertem senki mást.
Már végeztem a azon a szakon, azóta egyszer találkoztam vele hónapokkal ezelőtt összefuttunk egy boltban.
Most felvételizek máshová, ezek lehettek a papírok, de többi mi volt? :D
Kedveltem mikor tanított, de elég távolságtartó, visszahúzódó típus volt.
Pont ez az, hogy nem.
Még 2 éve mondhatjuk hogy szimpatikus volt, de most már egyátalán nem. Akkor is inkább inkább csak egyedül éreztem magam és ő volt ott, kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!