Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ezek jelentenek valamit?

Ezek jelentenek valamit?

Figyelt kérdés

Az álmaim többségében, mindig van egy helyszín, amit amúgy nem ismerek, és nem tudom, hogy létezik e.

Két sín megy egymás mellett, egyik az egyik irányba, másik a másik irányba. Néha vonat, néha villamos. Ha vonat, akkor az esetek többségében felszállok. És mindig van ott egy társaság, ugyan ez a társaság van a megállokba is, ha nem szállok fel. Van köztük egy tag, aki mindig ott van, egy fiú aki sokszor úgy tűnik fel, hogy nevet. Ő segit mindig minden álmomba megoldani egy problémát.

Szóval ezek a helyzetek mindig minden álmomban megtalálhatóak. Van jelentése?

2020. máj. 18. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez akár egy tök jó kis krimi is lehetne. Nem rosszból, de tényleg, csak még egy kis körítés kell.
2020. máj. 18. 23:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen 😄
2020. máj. 19. 00:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van két egymással ellentétes életpálya(két sín megy egymás mellett, egyik-másik irányba) van egyik választható(néha vonat), másik az elvárt, rád kényszerített(néha villamos). Az esetek többségében a saját utadat járod(vonat-akkor felszállok) nagy harcok árán(van ott egy társaság). Ezt egyébként poénosan(egy tag-nevet), lazán(egy fiú), könnyedén(segít-megoldani egy problémát) fogod fel.
2020. máj. 19. 11:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) így már elég sok értelme van 😄
2020. máj. 19. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Bizonytalanságot fejez ki, nem tudod merre indulj, vársz valamire ami "elvisz", ami kiszabadít a jelen helyzetből, várod a járművet, amire felszállhatsz.

Ki a fiú az álomképben? Édesapád? Testvéred? Nagypapád? Valaki akire felnézel? Avagy te saját magad, amilyenné válni szeretnél?

2020. máj. 19. 14:04
 6/8 Wolf Titi válasza:
60%
Van valami probléma az életedben, amit a tudatalattid próbál veled közölni. Én nem akarok semmit sem belemagyarázni, mivel szerintem egy álom olyan mint egy absztrakt mű (bármit bele lehet mesélni). Szerintem nézz szembe a belső frusztráltságaiddal.
2020. máj. 20. 08:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem azt a fiút. Szóval nem tudom :/
2020. máj. 20. 09:21
 8/8 Wolf Titi válasza:
100%
Nem is kell ismerned. A tudatalattid valami "kézzel fogható" dologgal/személlyel próbálja neked prezentálni a problémát. Minden amit álmodsz, azok csak szimbólumok és ezzel akarja a tudatalattid kivetíteni a problémákat.
2020. máj. 20. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!