Az álmaim többségében, mindig van egy helyszín, amit amúgy nem ismerek, és nem tudom, hogy létezik e.
Két sín megy egymás mellett, egyik az egyik irányba, másik a másik irányba. Néha vonat, néha villamos. Ha vonat, akkor az esetek többségében felszállok. És mindig van ott egy társaság, ugyan ez a társaság van a megállokba is, ha nem szállok fel. Van köztük egy tag, aki mindig ott van, egy fiú aki sokszor úgy tűnik fel, hogy nevet. Ő segit mindig minden álmomba megoldani egy problémát.
Szóval ezek a helyzetek mindig minden álmomban megtalálhatóak. Van jelentése?
Ez akár egy tök jó kis krimi is lehetne. Nem rosszból, de tényleg, csak még egy kis körítés kell.
2020. máj. 18. 23:25
2/8 A kérdező kommentje:
Igen 😄
2020. máj. 19. 00:07
3/8 anonim válasza:
Van két egymással ellentétes életpálya(két sín megy egymás mellett, egyik-másik irányba) van egyik választható(néha vonat), másik az elvárt, rád kényszerített(néha villamos). Az esetek többségében a saját utadat járod(vonat-akkor felszállok) nagy harcok árán(van ott egy társaság). Ezt egyébként poénosan(egy tag-nevet), lazán(egy fiú), könnyedén(segít-megoldani egy problémát) fogod fel.
2020. máj. 19. 11:01
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) így már elég sok értelme van 😄
2020. máj. 19. 11:14
5/8 anonim válasza:
Bizonytalanságot fejez ki, nem tudod merre indulj, vársz valamire ami "elvisz", ami kiszabadít a jelen helyzetből, várod a járművet, amire felszállhatsz.
Ki a fiú az álomképben? Édesapád? Testvéred? Nagypapád? Valaki akire felnézel? Avagy te saját magad, amilyenné válni szeretnél?
2020. máj. 19. 14:04
6/8 Wolf Titi válasza:
Van valami probléma az életedben, amit a tudatalattid próbál veled közölni. Én nem akarok semmit sem belemagyarázni, mivel szerintem egy álom olyan mint egy absztrakt mű (bármit bele lehet mesélni). Szerintem nézz szembe a belső frusztráltságaiddal.
2020. máj. 20. 08:32
7/8 A kérdező kommentje:
Nem ismerem azt a fiút. Szóval nem tudom :/
2020. máj. 20. 09:21
8/8 Wolf Titi válasza:
Nem is kell ismerned. A tudatalattid valami "kézzel fogható" dologgal/személlyel próbálja neked prezentálni a problémát. Minden amit álmodsz, azok csak szimbólumok és ezzel akarja a tudatalattid kivetíteni a problémákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!