Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Néktek volt már olyan, amikor...

Néktek volt már olyan, amikor alomban ért vmi fizikai fájdalom és amikor felébredtetek ott fájt ahol az álomban ért a fájdalom?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 08:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

×nektek

×álomban

2020. máj. 5. 08:02
 2/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Legközelebb a vesszőkkel se spórolj.
2020. máj. 5. 08:19
 3/12 A kérdező kommentje:
Javítottam alul.
2020. máj. 5. 08:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De olyan volt, hogy azt álmodtam, hogy fojtogatnak és arra ébredtem, hogy a vezetékes fülhallgató a nyakam köré van tekeredve. Elaludtam zenehallgatás közben és annyit forgolódtam, hogy így sikerült :D
2020. máj. 5. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Fordítsd meg.

Azért álmodtad, mert fájt a testrészed.

Mint a fojtogatós válaszoló. Nem azért tekeredett a nyakára, mert azt álmodta, hanem azért álmodta, mert rátekeredett a nyakára.

2020. máj. 5. 09:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt ilyen.

Azt is felfedeztem, hogy ha éjszaka nagyon kiszárad a szám, akkor általában azt álmodom, hogy dohányzom (évekkel ezelőtt leszoktam), mert a dohányzás is kiszárítja az ember száját.

Olyan is volt, hogy az alattunk lakó dohányzott, bejött a füst, én pedig azt álmodtam hogy tűz van.

2020. máj. 5. 11:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Azt álmodtam hogy vki a bal oldalamba nyomta az öklét erősen. Erre ébredtem fel és nagyon fájt ott.
2020. máj. 5. 12:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Álmomban férfi voltam (nő vagyok) és katona a vietnámi háborúban. Fogságba estem, de sikerült kiszöknöm és futás közben hátulról belém lőttek, két golyót is kaptam. A földre zuhantam arcal előre és egyből felébredtem. Mindkét golyó helyét éreztem,fájt.
2020. máj. 5. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem az álomban jelenik meg a fájdalom, ami aztán fizikai fájdalommá válik, hanem a fizikai fájdalom jelenik meg az álomban.
2020. máj. 5. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az egyik álmomban megvágtam az ujjam, mikor felkeltem ott is volt a vágás alvadt vér volt rajta. Viszont van egy elég hülye macskám, lehet belémkarmolt és arra ébredtem meg valójában.
2020. máj. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!