Mit jelent ez a rémálom?
Figyelt kérdés
Horrorisztikus volt...
Elsőnek olyan volt benne, hogy vérzett a fejem, és nagyon kevés hajam maradt. A fejbőröm búbos sebes volt. Majd valami olyanra emlékszek, hogy hánytam, ráadásúl vért hánytam, majd vért, és kissebb csont darabokat, néhány fogam is kiesett. Remegtem mert hidegérzés kapott el. Nem emlékszek többre, mit jelent?
2020. ápr. 29. 20:34
1/2 anonim válasza:
Szorongásos álom ami egy megmagyarázhatatlan, kellemetlen betegség képében öltött testet. Hogy mi okozza viszont nem lehet ennyiből sajnos megmondani :( Általában önelfogadási, önértékelési problémák állnak a háttérben (de mindenkinél).
2/2 anonim válasza:
Nálam a hasonló jellegű álmok rosszat szoktak jelezni.
Vigyázz ebben a járványos időben mégjobban. A vérzés az életerő fogyatkozását szokta sokszor jelenteni. (Álmokkal foglalkozom, tehát saját és mások álmainak megfigyelése után ) .például volt kollégám is vérzett álmában. Két hét múlva eltört a keze és hosszú időre táppénzre került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!