Mit jelent ez a rémálom?
Van egy visszatérő elég valósághű rémálmom. Kíváncsi vagyok hogy mi lehet a jelentése. A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Az egész azzal kezdődik, hogy kint vagyok a teraszon és a macskáimmal foglalkozok. Sötét van, csak a telefonom vakuja és az utca lámpa világít. A szüleim pedig nincsenek otthon. Hátra fordulok a kapu felé, ahol látom, hogy egy alak áll az utcán közvetlenül a kapu előtt. Ekkor megijedek és befutok a házba, azonban valamit kint felejtek ezért ki megyek érte. Amikor újra a kapu felé nézek látom, hogy az az alak már a kertben van és felén sétál. Gyorsan befutok a házba, de nem tudom elég gyorsan bezárni az ajtót így bejut a házba. Én elkezdek menekülni, de amikor folyosóhoz érek elesek. Ő felhúz majd leszúr egy késsel.
Azt jelenti, hogy nem érzed magad biztonságban, védtelen vagy, és valószínűleg valakitől nagyon félsz. Kemény!
Nappal figyelj oda jobban magadra: kitől félsz, kivel kapcsolatban vannak rossz érzéseid?
Tipikus nagyon erősen szorongásos álom. Üldöznek, kergetnek, bántani akarnak, egyedül vagy, senki nem segít, nem tudod az üldöződet (ez lehet egy alaktalan ember, egy állat bármi) lerázni. Ezek a tudat alatti félelmeid alaktalan kivetülései.
Az hogy mi okozza... na ez már fogósabb kérdés, de ennyi információból nem lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!