Mit jelenthet olajbogyóval álmodni?
Ne beszélj csúnyán.
A te hozzászólásaid lettek biztos törölve és így próbálsz bosszút állni. Kicsinyes, szánalmas.
Szia,
Ennyi jut eszembe erről.
Olajbogyó > olaj fák > Olajfák hegye.
Van egy ilyen hely, Jeruzsálemben.
Az olajfának van más jelentése is, békét és kiengesztelődést is jelent a fa.
Üdv.
Nem tudom hogy nekem írtad e kérdező. De ha igen.
1. nem beszélek hanem írok.
2. a rohadt az rohadtul nem csúnya szó. Ebben az esetben (is) a nagyon helyett van használva azaz fokozóként. Mivel a gyakori engedte elküldeni ők is egyetértenek azzal hogy ez a kulturált megnyilvánulás keretein belül van. Még ha azt írtam volna hogy ge*ire akkor még minimálisan igazad lenne és a gyakori se engedné ki. (csak így csillagozva)
3. Milyen hozzászólások lettek törölve? Miről "beszélsz"? Egyszerűen fel tettél 1 kérdést és egyből az jutott eszembe róla hogy mennyire unalmasnak kell lennie az álmaidnak/tudatalattidnak hogy pont 1 olajbogyót ragadtál ki belőlük.
Hány éves vagy 5 hogy ennyitől megsértődsz?
Ha nem nekem írtad csak valóban töröltek kommentet amit már nem látok akkor nyugodtan hagyd figyelmen kívül ezt.
Természetesen töröltek innen hozzászólásokat, különben nem írtam volna.
Nehogy azt hidd, hogy azzal a beszólással vagy bármivel meg tudnál bántani.
Tudom nagyon jól, hogy írtad, nem pedig mondtad, de ugye a hozzáSZÓLÁS is szólás, nem pedig hozzáírás. Buktad. Virtuális kommunikációban ezek a szavak felcserélhetők.
A többi álmomat pedig meg tudtam fejteni, azért az olajbogyó maradt egyedül a kérdésben.
Az pedig eleve képtelenség, hogy valakinek a "tudatalattija" unalmas lenne...
Az olajbogyó pedig ugyanolyan szimbólum lehet, mint bármi más, talán Magyarországon kissé szokatlan, tehát pláne nem unalmas.
Ne nézd le az olajbogyót.
Nem az osztásra vagyok kíváncsi, hanem a megfejtésre.
7 Bocs de én erre a mondatodra gondoltam. : "Ne BESZÉLJ csúnyán". Persze ezt is megpróbálhatod ki nyaka tekerni de a beszéd akkor se lesz írás (és Virtuális kommunikációban se lesz a 2 egymás szinonimája) szóval tudom hogy dedós vagyok ezzel de ki is bukott?
És nem nem képtelenség hogy valakinek a tudat alattija unalmas legyen. Ugyan úgy ahogy a tudat feletti is lehet unalmas. (Azaz maga a személy)
Amúgy igazad van ez már nem is unalmas hanem már nevetséges hogy azt képzeled hogy szimbólumokban álmodsz ahol egy olajbogyónak valami rejtett jelentése van.
Igen az álmaid visszatükrözhetik a félelmeidet vágyaidat, de nincsenek bennük apró szimbólumok.
De hogy a kérdésre érdemben válaszoljak semmi jelentése nem volt. Annyi hogy ismered az olajbogyót és a tudat alattid bedobta a katyvaszba.Ezt az álmot generálta ennyi.
És ne is bántódj meg mert nem is sértésből írtam, de megrökönyödtem azon milyen unalmas a kérdés(ezek után már viszont inkább paródiába illő).
Amiket írtál, az unalmasság, nevetségesség, stb, az mind rád jellemző, azért is próbálod itt osztani, ami nincs neked.
További offolásodra sem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!