Milyen magyarázat lehet arra, ha az álmomban történt események a valóságban is megtörténnek?
Figyelt kérdés
Nagyjából egy időben álmodtam arról, ami éppen akkor meg is történt a valóságban.
Le vagyok döbbenve....
2020. ápr. 23. 14:54
11/13 anonim válasza:
A gondolat teremtö hatàsu. Ezen a szàlon is lehet nyomozni. Mi van ha nem elöre àlmodtad hanem te idezted elö a tudtod nelkül? Ugyanakkora esélye van mindkettönek tekintve hogy az emberi agymüködes java rèsze ismeretlen is szamunkra es ki sem hasznaljuk.
12/13 anonim válasza:
Utolso vagyok. Csak mert en meg feszt ugy jàrok ha kitalàlok vmit vagy akarok vmit magamnak, hirtelen megjelenik az màsok életében, mintha elcseszte volna sors a szallitasi cimet.
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, valóban ilyeneket én js megfigyeltem már, vagy pl hogy gondolok valamire és megjelenik előttem 😃 régebben álmodoztam egy hazánkban igen ritka autóról és többször volt olyan hogy rágondoltam és a következő pillanatban ki kanyarodott elém, pontosan ugyanaz, ugyanolyan kivitelben és színben mint amire gondoltam 😀 Vagy pl gondolkozok valamin és a tv-Ben a elhangzik ugyanaz a mondat ami epp a fejemben is 😃 az ember nem tud rá magyarázatot és elhesegeti, hogy ez egy egyszerű véletlen, pedig ezek azért elég elgondolkodtató dolgok.
2020. ápr. 24. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!