Rengetegszer álmodtam olyat, ami teljes mértékben egyezik egy átlagos napommal. Pl felöltözök, elmegyek az iskolába, ott reűndesen végig unatkozom az órákat, aztán jéé, felkelek, emrt szól az ébresztőm.
Mivel már előfordult olyan, hogy azt álmodtam, ahogy felébrede kegy álomból, így nagyon elkezdtem pánikolni. Nme tudom ,hogy mi a valóság. Félek, hogy ez csak egy álom és majd ebből is felébredek, aztán az is egy álom lesz? Mert álmodtam már ilyet. Hogy levelezek valakikkel, aztán felébredek és nincsenek meg a levelezések stb stb.
2020. ápr. 4. 20:42
1/10 anonim válasza:
Ez a valóság hidd el
2020. ápr. 4. 20:44
2/10 A kérdező kommentje:
jó, van egy nagyon nagy sejtésem, hogy ez az, de te meg azt hidd el, hogy már ezt is álmodtam. hogy olyan dolgot álmodtam, amiben pl megbeszélek egy találkozót, amire miután felébredtem elmegyek, és mivel a valóságban nem szerveztem semmilyen találkozót, nem értem, hogy miért nincs ott senki.
2020. ápr. 4. 20:48
3/10 anonim válasza:
Akkor veled van gond, ha nem tudod szétválasztani, hogy mi a valós, és mi az, ami nem. Baj van a sisak alatt, vagy kábszerezel, esetleg masszívan iszol. Rövidet. Nálam ilyenkor történt ilyen. De azért nem így, idővel képbe kerültem.
2020. ápr. 4. 20:57
4/10 anonim válasza:
Ez elég durván hangzik azért ,nem tudod szét választani a valóságot a képzelettől?
2020. ápr. 4. 21:09
5/10 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos, hogy álmodsz-e vagy ébren vagy, gondolj arra, ha ez egy álom, akkor bármit meg tudsz csinálni. (Ez az alapja a tudatos álmodásnak is) Természetesen azért ne kezdj el idiótát csinálni magadból az utca közepén, de például koncentrálj arra, hogy legyen egy fagylalt a kezedben, stb. Ilyen apró kis dolgokra. Vagy csak csípd meg magad. Hülyeségnek hangzik, de beválik (legalábbis nálam működött).
2020. ápr. 4. 21:16
6/10 anonim válasza:
Nagyon gáz, hogy még az álmaid is ilyen uncsik.
2020. ápr. 4. 21:19
7/10 A kérdező kommentje:
életemben még egyszersem ittem se kávét, se alkoholt, nem is drogoztam.. Tényleg nem. Nincs szükségem rájuk..
De mondom, csak az a baj, hogy olyan valósághűen álmodok, hogy nagoyn nehéz megkülönböztetni. Higgyétek el, ha a bőrömben lennétek ti is ezt mondanátok...
2020. ápr. 4. 22:49
8/10 A kérdező kommentje:
6# Elnézést kérek, hogy unalmasat álmodtam.. szerinted tehetek róla? Tudom vezéreln iaz álmaimat? nem. Ha tudnám akkor már rég szőke cicákat dugnék a yachtomon.
2020. ápr. 4. 22:50
9/10 anonim válasza:
Ismerem a valósághű álmok világát. És az álom az álomban jelenséget is. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy lelki életed egyensúlya veszélyben van, nem vagy kibékülve a sorsoddal.
Próbálj meg szembenézni az életeddel, és akkor talán elmúlnak ezek az álmok. Ha nem, akkor álom közben is megállapíthatod, hogy valóságos-e a dolog, például azzal, hogy megcsíped magad, ordítasz egyet, vagy erősen kinyitod a szemedet.
2020. ápr. 4. 23:28
10/10 anonim válasza:
Ez régen engem is zavart mert volt hogy ébren voltam és azt hittem hogy álmodok de már nem érdekel. Vannak különböző technikák amikkel le tudod ellenőrizni pl ujjak megszámolása de nézz után a interneten. Egyébként lehet hogy az egész életünk csak álom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!