Mi lehet az álmom értelme?
A lakóhelyem közelében van egy mély bányató, amibe sokan fulladtak már bele. Az álmaimban gyakran szerepel, méghozzá mindig úgy, hogy a hazavezető autóút egyenesen belekanyarodik.
Ezen kívül néha szerepel egy másik tó is, amit eddig sem térképen, sem a valóságban nem találtam meg, pedig az álmomban csak kicsit van feljebb a Bakony fele a létezőtől. A medre tökéletes téglalap alakú és vörös színű avar borítja a partját és a fenekét is.
Szerintetek lehet az álmaimnak valami titkos értelme? Csak mert volt már, hogy megálmodtam egy addig még sosem látott, de létező dolgot, és évek múlva a valóságban is megleltem.
Őszintéán szólva, szerintem csak - akár valahol tudat alatt csupán - nyomaszt, hogy abba a tóba belehaltak páran.
Az álomképeknek szokott lenni egy általános jelentésük, de végső soron mindenkinek egyéni, hogy az adott dolog mit szimbolizál.
Lehet valamiről úgy érzed, hogy kudarcba fullad - akár veled kapcsolatban.
Tudod valamennyire irányítani az álmaidat? Amikor szerepel a másik tó az álmodban, meg kéne kérdezned valakit (az álmaid szereplői ugyanúgy a tudatalattid része, akár faggathatod is őket ha nem válaszolnak)
Esetleg ugorj bele, hátha ott van a megoldás a fenekén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!