Mit jelent ha álmomban volt egy pasim de a való életben meg egyáltalán nincs?
Figyelt kérdés
Általában nem szokott ennyire érdekelni az álmom meg általában ha az interneten kapni is szoktam rá választ de erre most nem. Ennek az álomnak az volt a lényege hogy volt benne egy pasim aki nagyon helyes és szép volt akivel összevesztünk de aztán én mentem el hogy kibéküljünk. És aztán ki is békültünk aztán egymás mellé feküdtünk egy ágyon és beszélgettünk. Arra emlékszek hogy volt neki egy seb a testén valahol de nem nagy és arra is emlékszek hogy belenyultam és egy kicsit véres lett a kezem. Aztán emlékszek elaludtam és a melkhasán volt a fejem és hallottam hogy valakivel beszélget és közben nem is egyszer puszilta meg a homlokomat.
Remélem kapok választ erre az álmomra mert nagyon kíváncsi vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.
2020. márc. 7. 08:16
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda irni hogy az arcát is láttam de már nem teljesen emlekszek rá de az ismerőseim közül senkire se hasonlít
2020. márc. 7. 08:17
2/2 anonim válasza:
Már Freud is magyarázatot adott erre. Egyrészt a "vágyteljesülés az álomban" témakörben. Másrészt, az "álommunka" során az embert ért különböző ingerekből keletkezett és elraktározott képek teljesen random (időnként logikátlan) módon kapcsolódhatnak össze egy teljes álommá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!