Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha olyanról álmodom akit...

Kopito1985 kérdése:

Ha olyanról álmodom akit nagyon szeretem, sokat beszélgetem vele messengeren, az életben személyesen mégsem ismertem meg, mindig visszatér álmomban mit jelent?

Figyelt kérdés
Jó értelemben tér vissza. Sajnos eltunt ez a személy egyik napról másikra. Viszont nagyon hianyzik 😣sokat gondolok arra mi lehet vele, él e, jól e van.

2019. nov. 3. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogy sokat gondolsz rá feleslegesen..ennyi
2019. nov. 3. 12:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy feleslegesen. Nekem fontos volt nagyon, nagyon szeretem ot mint embert, sot. Ugy birtam ot mintha kis testvérem lenne. Gondolom miért tunt el,én sokáig nem voltam elérheto, o nem tudta mi van velem. Amíg
2019. nov. 3. 13:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudta mi van velem, addig azt is gondolhatta már nem élek vagy bármit. Amikor írtam volna neki messengeren, már nem volt fent, leszedte magát onnan és azóta nem hallottam róla :(
2019. nov. 3. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem tudtad elfelejteni, túltenni magad rajta.
2019. nov. 3. 16:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem is fogom és nem is akarom. O volt az én kis minonom, nagyon szeretem a kis fejét. Egy ember akit nem lehetet nem szeretni.
2019. nov. 3. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahogy a #4-es mondja, mert még kötődsz hozzá, ezért álmodsz vele. Az már más kérdés, hogy miért nem léptetek át a valóságba a messengerről.
2019. nov. 3. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Siófokon laktak, kettos állampolgár volt, magyar/orosz. Amikor megismertem messengeren rá 2 hétre már koltoztek ki Oroszorszagba. Sokszor volt bennem az meglátogatom ot, sajnos nem jot ossze. Én betegség miatt
2019. nov. 3. 22:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Kulfoldre mentem 3 holnapra, a barataim, ismeroseim mind azt hitték ehhez a lányhoz mentem. Elkovettem egy hulyeséget, nem szoltam errol senkinek, szuleimnek sem. Anyum kerestetet engem, mindenki ezt a lányt messengeren
2019. nov. 3. 22:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Bombázta, o nem tudott errol semmi, gondolom megijedt és eltunt :( mai napig nem tudja élek e. Már itthon vagyok, minden ok, de o nincs meg. Szerintem félt, hogy a rendorok kiakarjak ot hallgatni stb.
2019. nov. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!