Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban egy olyan nővel...

Álmomban egy olyan nővel szeretkeztem akit soha az életben nem láttam, és nem hasonlít senkire az ismerőseim közül. Ez, hogy lehet?

Figyelt kérdés

De szinésznőre sem hasonlít,meg egy tv-s személyiségre sem.

Lehet,hogy tévedek,de állítólag csak akkor és azokról a dolgokról álmodunk ami már megtörtént velünk! (Vagy amit,akit láttunk)

2019. dec. 8. 03:19
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Ez a kiveetel, amely erositi a szabalyt. Na meg az ehes diszno esete.
2019. dec. 8. 04:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Vagy,az agyam összedobott,összeállított mozaikként egy nőt?

És létezik olyan,hogy először álmunkban jelenik meg valaki, majd rá évek múlva egy illető aki totál úgy néz ki?

2019. dec. 8. 04:57
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Éhes makk...
2019. dec. 8. 06:34
 4/10 A kérdező kommentje:
De ez hülyeség,hogy éhes disznó,meg éhes makk..amúgy sem az olyan nők az eseteim akivel álmodtam.
2019. dec. 8. 06:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Volt itt már hasonló kérdés csak nem szexuális tartalmú de ott a kérdező megtalálta a nőt a közösségi oldalon.

Van ilyen.

2019. dec. 8. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, tévedsz: nem azzal - pontosítok: nem csak azzal - álmodsz, ami megtörtént veled, hanem egész mással is. Az álom vágyakból, félelmekből, eseménytöredékekből áll, elferdítve, eltporzítva, sűrtve (lásd: álommunka). Néha úgynevezett áthallást jelent méyebb rétegekbe - ezt hívják megérzésnek sokan (de csak hasonlít hozzá).

Te olyan nővel szeretkeztél álmodban, akire vágysz. Ha emlékszel a vonásaira, a testére, előbb utóbb kiderül, hogy kikből van összegyúrva - plusz fantázia, olvasmány- filmélmény stb.

2019. dec. 8. 09:49
 7/10 anonim ***** válasza:

ezt a hülyeséget ki állította neked?

100%-ig biztos vagyok benne, és még te is, hogy igazából sose feküdtem le egy amerikai sorozatsztárral.

Arról álmodsz, ami az eszedben van, egy sorozat, egy megrázóbb élmény, egy vágy...

2019. dec. 8. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:

ahoz hogy álmodban lefeküdj valakivel nem szükséges a való életben is megtenned. Lehet akár egy régi ismerős, vagy egy filmszereplője, aki csak egyetlen képkockára tűnik fel, vagy egy modell csaj az óriásplakátról félmeztelenül reklámozva hogy vegyél mosóport.

Ha szeretsz rajzolni vagy festeni és szoktál kitalált embereknek az arcát megalkotni akkor lehet annyira fejlett az agyad ezen része hogy képes arcot formálni

2019. dec. 8. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Állítólag csak olyan arccal álmodhatunk, amit már láttunk korábban. Lehet te tudatosan nem emlékszel rá, de biztos láthattad már akár egy pillanatra is tömegközlekedésen, filmen, újságban bárhol.
2019. dec. 9. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
verjed ki.
2019. dec. 29. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!