Lehetséges-e asztrális utazás, alvás közben is?
Vagy az csak álom?
tudatos vagy bármily más.
Hallottam vannak, meditációs gyakorlatok, amik többnyire vezetettek. A kérdés lényegében annyi, hogy lehetséges-e ilyeneket vagy hasonlóakat tapasztalni, álomban.
Persze, hogy lehetséges, de nehogy azt hidd, hogy ez mindenkinek elsőre sikerül. Célszerű lenne először keresned egy asztrálmágust, aki megtanít a legfontosabb lépésekre.
Öt évvel ezelőtt én is a nulláról kezdtem, ma pedig rendszeresen visszaálmodom magamat a régmúltba, nem egyszer megváltoztattam már a történelmet is. Csak hogy egy példát említsek, a hidegháborús szörnyűségek eszkalációja utána szörnyű élet volt a Földön, de visszaálmodtam magamat a múltba és megváltoztattam a dolgok kimenetelét.
Megint leírom: természetesen lehetséges, persze nem nooboknak, meg lvl 1-es mage-eknek.
Nagyon sok munka kell hozzá, és akkor sem biztos, hogy mindenkinek sikerül, de én már sokszor visszaaludtam magam akár a történelem előtti időkbe is. Láttam a T-Rexeket is egyébként.
köszönöm a válaszokat.
#1, #3
köszi, ha jól értem a 3-asban, lehetséges. csak nagyon magas szinten kell lenni ahhoz lelkileg. S ez egy átlagembernek veszélyes lehet, emiatt nem.
#2, #4
wow? ;)
Vagy melyikre céloztál?
#5 miért volt gyenge?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!