Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Létezhet az, hogy az asztrális...

Létezhet az, hogy az asztrális utazás során nem tudok visszatérni a testembe?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 09:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Létezhet.
2011. jan. 11. 09:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog. Össze vagy vele kötve folyamatosan. Ha valami történik a tested körül vagy a testeddel, automatikusan visszarántódsz.
2011. jan. 11. 09:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem létezhet,mindaddig,amíg a fizikai tested életben van.
2011. jan. 11. 10:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Első:Miért állítod olyan magabiztosan,hogy létezhet?Ha netán kinn rekedne és nem tudna többé visszatérni a testébe,akkor ettől kezdve szellemként létezne,a fizikai testét többé nem tudná használni,az tehát meghalna.

Tehát,ha szerinted létezik olyan,hogy valaki nem tud visszatérni,akkor ezek szerint szellemek igen is léteznek,igaz?

2011. jan. 11. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:
Létezhet. Charon: Fekete mágia.
2011. jan. 11. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Korrigálnám magam. W. Charon: Atlantiszi mágia a könyv pontos címe.
2011. jan. 11. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a neten a könyvet(Charon:Fekete mágia).Futólag beleolvasgattam,kissé kamu szaga van,de lehet,hogy csak első ránézésre tűnik úgy,majd kicsit még olvasgatok belőle,bár nem vonz cseppet sem a fekete mágia,csak kíváncsi lennék,arra részre ,ami megmagyarázza,mégis miként maradhat kint az ember asztrál utazás során(mármint örökre...).És már sok asztrál utazáson túl vagyok, mégsem rekedtem kint,úgy látszik...
2011. jan. 11. 10:52
 8/14 anonim ***** válasza:
Korrigáltam, nem Fekete mágia, hanem Atlantiszi mágia. Rosszul emlékeztem.
2011. jan. 11. 11:08
 9/14 anonim ***** válasza:

nem létezik.

Charon meg fake! Szepes Mária fivére. Kamu minden szava, ugyanúgy, mint Szepesnek. Csak összeirogatta, amit másoktól olvasott, egy kis fantáziával felturbózva, semmi valódi személyes tapasztalata nem volt.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 11. 11:50
 10/14 anonim ***** válasza:
Abban az esetben létezhet csak, ha az illető nagyon le van gyengülve fizikailag, vagy valami súlyos betegsége van. Amúgy nem hinném.
2011. jan. 11. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!