Mit goldoltok erről az álomról?
Egy kórházban voltam. Erre valami álarcos emberek jöttek felém majd azt mondták, meg kell hogy műteniük. Erre valami sötét szobában találram magam, ahol ott voltak az álarcos emberek, ekkor jöttem rá hogy nem is emberek, hanem földönkívüliek. Erre lekötöztek, és... felvágták a hasamat majd kivettek belőlem valamit(ez nagyon szörnyű volt, láttam a belső szerveim!) azonban egyáltalán nem fájt és nem is vérzett(korábban is álmodtam ilyesmit h meg akarnak műteni, de mindig felébredtem)majd felébredtem ijedten azt hittem vége majd visszaaludtam. Most valami étteremben találtam magamat, majd visítást hallottam a konyháról. Bementem(itt jön mégegy szörnyű pont) majd két nőt találtam akik azt mondták van itt egy szellem de én nem hittem nekik, majd visszamentem, és ott volt a szellem!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!