Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy álomról lenne szó, mit...

Egy álomról lenne szó, mit gondoltok van jelentése?

Figyelt kérdés
....az utcan talaltam magam, velem szemben egy ferfi, csunya fogakkal, borostas, egy Mókussal volt(!) arra kerte a mokust, hogy tamadjon meg engem es oljon meg, a mokus igy tett, harcoltam ellene, majd egy idosno szolt hogy vagjam le a labat, csak ugy szabadulhatom, levagtam es a mokus iszonyuan szenvedett, majd hirtelen tobb szaz ember korulottem allt es kiabalt a ferfival, higy miert kellett ezt, es sirtam munt meg soha es sirva ebredtem fel, levegot kapkodva.

2018. szept. 20. 05:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Az állatokhoz ennek semmi köze. Veszekszel valakivel mostanában? Van elrendezetlen konfliktusod valakivel?
2018. szept. 20. 07:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Alvásparalízis

Nincs jelentése

2018. szept. 20. 07:10
 3/7 anonim ***** válasza:
#2. Ennek köze nincs az alvási paralízishez, szimpla rémálom volt. Álomban az erőszak rendezetlen konfliktusok miatt van, esetleg állat azért belekeveredhetett a történetbe, mert a kérdezőt foglalkoztatják az állatok. Az alvási paralízis az, amikor már tudatodnál vagy, látod a szobát ahol fekszel, de nem tudsz megmozdulni.
2018. szept. 20. 07:21
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 az alvásparalízis a felhasználónak a neve 😆😆😆😆😆😂😂
2018. szept. 20. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
#4. Ezt hol látod? Mert én nem látom :-D
2018. szept. 20. 19:28
 6/7 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Elég bonyolult az álmod szimbólikája. Ezt az álmot az álmodón kívül, nincs olyan ember aki meg tudná fejteni.

Ki jut eszedbe, ha a szakállas férfire gondolsz? És mókusokról van valamilyen emléked?

Legyen szép a napod!

2018. szept. 21. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszönöm a válaszokat! Volt már alvás paralizisem, ez kicsit más és is úgy gondolom, mokushoz nem kotodom kulonosebben, az allatokhoz igen mostanaban erzekenyebben erintenek, rajottem igazabol ki volt az az “ember” az almomban, egy nagyon nyomaszto dolog az eletemben, amit kenyszerbol csinalok.
2018. szept. 26. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!