Nem egészen álomról, hanem egy képekben megjelenmerngésről lenne szó, mit nektek mit mit jelent? Mit szóltok hozzá?
Szóval májuus környékén történt, sokat gondolkoztam rajta...
Ültem a cseresznye fa alatt, néztem ki a fejemből, és csak élveztem a napot és a lágy tavaszi felhőt. Néztem a lomról lehulló virágszírmokat ahogy eljátszadozik vele a szél, ránéztem a fára és el kezdem rajta elmélkedni.
(alapban nagyon vizuális vagyok, nagy fentáziával)
szóval elkezdtem merengeni, és elösször a lombot, néztem mi hasnlított sokezer csillagra. konéztem egy ágat, majd egy virágra, mi hasonlított egy gmolygó galaxisra, megnértem a porzóját mi akár egy apró nap, ráközelytettem a porzóra, és láttam a körülötte száló porra, megnéztem az egyik szemcsét, s olyan volt, akár a föld, tovább és tovább addíg míg meg nem láttam magamat a fa alatt sütkérezve merengve, az árnyékot adó lombba....addíg sose képzeltem s nem is láttam magamat fentről, + abból a szögből
Amik felmerültek bennem ezek után:
-mennyi virág (világ) van még a fán?
- ha ez így van, akkor én a lombban vagyok, vagy én nézem a lombot?
- mi van az eredeti lomb világában, vagy mi van a lomb világában
- ez az életfa, egy véletlenszerü elmélete?
érdekesség mellékletek, (bizonyítás?)
pár hónapra rá, találtam :)
Az Yggdrasil?
Amúgy szerintem ezzel tönkretetted a pillanatot.
lehet, hogy így van...
Yggdrasil???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!