Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem egészen álomról, hanem...

Nem egészen álomról, hanem egy képekben megjelenmerngésről lenne szó, mit nektek mit mit jelent? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Szóval májuus környékén történt, sokat gondolkoztam rajta...

Ültem a cseresznye fa alatt, néztem ki a fejemből, és csak élveztem a napot és a lágy tavaszi felhőt. Néztem a lomról lehulló virágszírmokat ahogy eljátszadozik vele a szél, ránéztem a fára és el kezdem rajta elmélkedni.

(alapban nagyon vizuális vagyok, nagy fentáziával)

szóval elkezdtem merengeni, és elösször a lombot, néztem mi hasnlított sokezer csillagra. konéztem egy ágat, majd egy virágra, mi hasonlított egy gmolygó galaxisra, megnértem a porzóját mi akár egy apró nap, ráközelytettem a porzóra, és láttam a körülötte száló porra, megnéztem az egyik szemcsét, s olyan volt, akár a föld, tovább és tovább addíg míg meg nem láttam magamat a fa alatt sütkérezve merengve, az árnyékot adó lombba....addíg sose képzeltem s nem is láttam magamat fentről, + abból a szögből

Amik felmerültek bennem ezek után:

-mennyi virág (világ) van még a fán?

- ha ez így van, akkor én a lombban vagyok, vagy én nézem a lombot?

- mi van az eredeti lomb világában, vagy mi van a lomb világában

- ez az életfa, egy véletlenszerü elmélete?

érdekesség mellékletek, (bizonyítás?)

[link]

pár hónapra rá, találtam :)

2018. szept. 15. 01:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Az Yggdrasil?

Amúgy szerintem ezzel tönkretetted a pillanatot.

2018. szept. 15. 02:26
 2/5 A kérdező kommentje:

lehet, hogy így van...

Yggdrasil???

2018. szept. 15. 04:00
 3/5 anonim ***** válasza:
ez nekem magasnak tűnik
2018. szept. 15. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Az Yggdrasil a hét világ fája állítólag.
2018. szept. 15. 12:01
 5/5 A kérdező kommentje:
jaaa a viking mitológia... utánna járok
2018. szept. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!