Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem tudok álmomban beszélni...

Nem tudok álmomban beszélni miért?

Figyelt kérdés
1x álmodtam a papámmal (már meghalt akkor) és álmodtam de nem tudtam beszélni nem hallotam senkit aki beszélne elnémultam számat sem tudtam mozgatni
2010. júl. 22. 12:06
 1/5 anonim válasza:
70%
ALvás közben hol akarsz beszélni?
2010. júl. 22. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az álmában akar beszélni (nem alvás közben beszélni) Sajnos nem mindig tudjuk irányítani az álmainkat (ill. többnyire nem is) Velem is volt már hasonló. kiabálni szerettem volna segítségért de nem tudtam. Talán valami amit a papádnak nem mondtál el vagy csak annyira szeretnél vele beszélni még egyszer de ez nem lehetséges sajnos
2010. júl. 22. 12:46
 3/5 BlackSword ***** válasza:
47%
Nem lehet, hogy sokat fecsegsz ébren???
2010. júl. 22. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
vagy elfolytott érzelmek
2010. júl. 22. 20:41
 5/5 anonim válasza:
96%
Én egyszer betörőkkel álmodtam... nem tudtam sikítani vagy megszólalni. Ehelyett eszembe jutott hogy tapsolnom kellene :D utána már nem emlékszem :)
2010. júl. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!