Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Léteznek ezek az emberek?

Léteznek ezek az emberek?

Figyelt kérdés
Olyan kérdésem van hogy, ha álmodok egy személyről vagy akár több személyről, ezek az emberek a világ bármelyik pontján létezhetnek? Vagy ezeket az embereket úgymond az agyunk generálja és nem is léteznek? Tudom, ha ismerőssel álmodunk akkor igen léteznek de most olyan személyről/személyekről beszélek akiket nem ismerek és nem is láttam őket! Válaszotokat előre is köszönöm!
2019. dec. 25. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
29%
Láthattad őket újságban, tv-ben, filmen akárhol. Nem emlékszel rájuk mert milliót láttál, de álmodban előjöhetnek.
2019. dec. 25. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Nagy valószínűséggel igen, úgy ahogy #1 mondja, bár szerintem az agy ennél rugalmasabb.

Úgy értem, ha elég élénk a fantázia kreálhat idealizált arcot és testet az eddig látottakból...Ami nem zárja ki a létezésüket, csak ez magyaráz olyan dolgokat, hogy tudom is én, álmodsz egy gyönyörű kreol csajról és megtalálod a profilját Mexikó, colima városban.. oké ez szélsőséges meg durva, de szerintem megeshet, hogy két személy azonos álom világba mozogjon, úgy, hogy a való életben sosem találkoztak...

2019. dec. 25. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
az agyad nem tud kitalálni arcokat, tehát akiket álmodban látsz, azokat mind láttad korábban a való életben. lehet csak fél másodpercre, és te nem is emlékszel, de az agyad igen, és felhasználhatja egy álmodban
2019. dec. 25. 12:03
 4/5 anonim válasza:
29%
Igen, így van. Csak létező emberrel álmodhatsz.
2019. dec. 25. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem feltétlenül csak létező emberrel lehet álmodni, nem is tudom, ezt miből gondolják az előző válaszadók? Igen, lehetséges az, hogy az elméd saját maga kreál egy embert álmodban, ugyanúgy, ahogy el is tudsz képzelni, vagy "összerakni" magadban egy teljesen ismeretlen embert, aki a képzeleted szüleménye (bár lehet, hogy van akinek ez sem megy...) és igen az is lehetséges, hogy olyan valódi ember van az álmodban, aki tényleg létezik, bár ez elég ritka szokott lenni.
2019. dec. 25. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!