Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azok az emberek akikkel...

Azok az emberek akikkel almodunk, leteznek?

Figyelt kérdés

Pl azt almodom, hogy elmegyek egy strandra, boltba vagy barhova ahol sokan vannak, azok az emberek szerintetek leteznek? Vagy mar talalkoztunk veluk ugyanugy a boltban akar egy pillantas erejeig csak nem jegyeztuk meg oket?

Es meg egy kerdes, ti almotokban tisztan latjatok mas arcat? Tehat idegennel almodsz, tudod hogy nez ki de amikor felkelsz akkor teljesen elmosodik az arca.

2013. febr. 27. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2013. febr. 27. 20:41
 2/8 Tom Benko ***** válasza:
Nem feltétlenül.
2013. febr. 27. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

itt az ellenkezője

ki tud találni az agyad vmi olyat ami nem létezik? nem mert akkor vmi újat fedeznél fel.

Akit te álmodban látsz azt vmikor már láttad .

naponta több ezer emberrel találkozik aki pl tömegközlekedik, akkor az mennyi ember havonta?

ezek akiket látsz álmodban valahol már láttad és megragadt benned.

2013. febr. 27. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy gyors okfejtést engedj meg nekem! Ha álmodban nem tudod, hogy álmodsz, és ébren már tudod, hogy álmodtál, akkor nem lehet-e ugyanez a helyzet még egy tudatállapottal közelebb a valósághoz? Úgy értem, most se tudod, hogy álmodsz... Persze álmodban magadhoz térhetsz anélkül, hogy felébrednél, és tudhatod álmodban, hogy álmodsz. Semmi gond, erre azt mondhatjuk, hogy talán az a néhány megvilágosodott is talán egyszerűen csak felébredt ebben a "realisztikus" álom-életében, de persze ugyanúgy nem veszi sok hasznát, mint a tudatosan álmodó. Némi önismeret, de semmi sztori vagy élet.

Amikor álmodsz, logikailag létrejön egy virtuális világ. Sőt, visszatérő álom esetén talán csak újrahasznosul egy régi. A szereplők is ilyenek. Vannak, élnek. Egy időtlen, virtuális térben, amihez a létrehozó fér hozzá, meg gondolom a rendszergazda. :) Megeshet, hogy amennyire virtuális egy álom tere, annyira virtuális a nagy, közös élettér, ami a mi valóságunk. Akkor is az, ha van "kijjebb". Jó eséllyel valóság persze, és még csak nem is virtuális, de vajon mitől olyan jó azon merengeni, hogy van ennél is valósabb? :)

2013. febr. 28. 00:29
 5/8 Tom Benko ***** válasza:
@3: Akkor létezik a halványzöld szagú sündürü is? Mert ezt éppen most találta ki az agyam. És mi a helyzet a fantáziával?
2013. febr. 28. 07:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja meg azon gondolkoztam, hogy vajon velem is almodott-e valami ismeretlen, vagy sem. Regen mindig amikor almodtam felkeltem, hogy ez hulyeseg, csak almodom. Valamikor almomban mondtam ezt, valamikor fel is ebredtem.
2013. febr. 28. 07:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Én álmodtam már ismeretlenről,akit sose láthattam.Biztos!Elég karakteresen nézett ki
2013. márc. 22. 16:31
 8/8 anonim válasza:
ez egy érdekes dolog, én is szoktam olyan személyről álmodni amit úgy vélek,hogy még életemben nem láttam.Pedig biztos, hogy láttam már,csak én nem emlékszem rá,hogy hol. Velem olyan szokott lenni,ha nem emlékszem az álmaimra, akkor szoktam beszélni álmomban többnyire.Érdekes dolgok ezek, megéri ilyesmivel foglalkozni,szerintem :)
2013. ápr. 4. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!