Mit jelent, ha halállal álmodunk?
Azt álmodtam, hogy a halott nagymamám jön velem szemben, körülöttünk teljes sötétség, kiabálok, sÍrok,de senki nem hallja. Nagyon félek tőle, tudom, hogy halott, nem akarom, hogy közelebb jöjjön, mintha érezném, hogyha hozzám ér, baj fog történni,de nem tudom megakadályozni. Mikor odaér, megpróbál megölelni és azt mondja, hogy ne aggódj, hamarosan találkozunk. Nagyon nyomasztó volt a jelenléte az álmomban, de a valóságban jó kapcsolat volt köztünk, és ezt megelőzően csak egyszer álmodtam vele, de persze nem ennyire rosszat. Ezután álmomban felébredtem (álmomban álmodtam?) és utána akartam nézni, mit jelent halott rokonnal álmodni, és a körülöttem lévő emberek azt mondogatták, hogy amit mondott, az úgy lesz.
Ha valakinek volt már hasonló, legyen szÍves Írjon, azóta sem hagy nyugodni. Előre is köszönöm!
"kiabálok, sÍrok,de senki nem hallja."
Én hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!