Mit jelent mikor azt álmodom, hogy kiesik egy fogam?
már rég túl vagyok a fogváltáson..szóval nem ahhoz van köze..látom a fogínyt, meg hogy mozog, és egyszercsak kiesik..elég sokszor álmodom ezt!
köszi..aki tud segíteni!!
Én kiskoromban azt álmodtam hogy a szemem esett ki. Oo ott gurult a padlón,valami gusztustalan volt. XD de visszatudtam tenni,de mindig kiesett,aztán rájöttem h álmodok és felébredtem.:D
Am. nem tudom mit jelenthet,majd valaki biztos megmondja!:D
Szép napot.:D
FOG - Nehezen elszenvedett vereség. Kieső fog: fájdalmas veszteség. Ha más szájából fogak hullanak a kezedbe: nem tudsz viszonozni olyan érzelmeket, amelyeknek az előnyeit igencsak élvezed.
(egyébként ha lenne egy pici eszed beírnád google-be h álmoskönyv és kidobná ahol tovább kutakodhatsz...)
kedves utolsó!
Ez komoly??
Már régebben is álmodtam ezt..de nem halt meg senki azóta..remélem nem is fog!!!!
de amit az előző írt, hogy veszteség..az inkább valószínű..nemrég vesztettem el a születendő kisbbabámat..lehet, hogy emiatt van!?
Én is álmodtam már azt hogy kiesett a fogam.De rossz volt,fel is riadtam.
22/L
ja..amúgy 13:18-as!! ennyi erővel mindenkinek írd meg légyszi, hogy keressen a google-ban!!!
marha rendes vagy!!
Azt, hogy félsz valamitől.
Emléxem, általános iskolában teccett nekem egy fiú, de nem mertem megszólítani, pedig soxor láttuk egymást, mosolyogtunk is egymásra, szemeztünk. Eccer azt álmodtam,hogy rámosolyogtam, és kihullott az összes fogam. :D álmomban elég ciki volt. x'D
És mondta barátnőm, hogy ez azt jelenti,hogy félek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!