Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek jót, vagy rosszat...

Szerintetek jót, vagy rosszat álmodni jobb?

Figyelt kérdés

Természetesen könnyű lenne rávágni hogy a jót, de ez nem ilyen egyszerű... Én volt, amikor megálmodtam egy tragédiát. Egy rokonom elvesztését. Iszonyú reális álom volt, lesokkoltam benne, és szörnyű rossz érzésem volt. De mikor felébredtem, az maga volt világ megkönnyebbülése, boldog voltam, és azonnal felkerestem azt a rokonomat, és vele töltöttem a napot.

Ellenben volt már olyan, hogy leghőbb vágyamat álmodtam meg. Összejött az a szintű euforikus boldogság, amiért egész életemben küzdöttem, ott és akkor átélhettem, álmomban végre sikerült...

... Aztán eljött a pillanat, amikor elkezdett fátyolosodni előttem a táj, fehér ködbe veszett minden, utolsó pillanatban már rájöttem, hogy ez csak álom volt... Olyan szörnyű elkeseredettséggel ébredtem fel, amire nincsenek földi szavak. Remegtem, a sírás szélén voltam, el lett rontva a napom egy hamis illúzió miatt.

Tehát ilyen szemmel nézve, én azt mondom, inkább álmodok rosszat, mert abból ébredéskor sokkal pozitívabban jövök ki. Másrészt, talán olyat éltem át akkor álmomban, amit az életben soha nem fogok. Így legalább egyszer már megtörtént velem, még ha csak egy illúzió volt is.

2019. okt. 10. 16:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint jobb érzés jobbat álmodni,főleg hogy utána az egész napomra hatással van,vagy akár hetemre.A rossz álmok nem jók xD.de azokat az álmokat sem szeretem amik olyan elvont félék már nagyon...én is olyan elvont féle leszek tőle,pedig nem akarok olyan lenni.Azt sem szeretem,mikor érződik hogy kevés idő alatt egy csomót álmodtam,volt már,hogy elfáradtam tőle.xD Sokszor meg jobb nem emlékezni az álmaimra.Olyankor örülök is kicsit.
2019. okt. 11. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is ugyan így vagyok vele. Jobb rossz álomból megkönnyebbülten felkelni mint jó álomból csalódottan.

Mivel az álmok nem valósak inkább a rossz dolog történjen meg bennük ha már választanom kell. A jó inkább a való életben történjen és akkor nincs csalódottság sem :D

Másik szempontból volt előnye annak is hogy egy időben sokszor álmodtam jót amiből rossz kedvűen keltem fel. Mégpedig az hogy a sokadik ilyen után egyszer megint ilyen ideális helyzetet álmodtam meg de már olyan sokadjára okozott ez csalódást hogy álomodás közben realizáltam hogy ez a tökéletes kép nem lehet valós és biztos megint álmodom és ezt le is teszteltem azzal hogy felkeltettem magam. És ettől kezdve mai napig fel tudom magam kelteni az álmaimból ha levágom a helyzetet hogy tényleg álmodom, sőt sokszor befolyásolni is tudom a történéseket az álmomban.

2019. okt. 11. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!