Félek! Mit jelent ez az álom?
Hé nyugi,nem kell a legrosszabbra gondolni!:)
Csak félsz,mivel távolabb kerül,hogy nem fogod sokáig látni:)De ez nem azt jelenti,hogy majd, szakít!Csak mivel most ebben a helyzetben vagy, a tudatalattid fél,de semmi nem lesz:)
szerintem azért álmottad mert félsz,h a párodat elveszíted,
h már ennél is ritkábban találkozhattok
"mindennél jobban szeretem őt, ő a mindenem, nélküle semmi vagyok"
Ne haragudj meg, de ez a mondat a vége felé szinte beteges... Egy kapcsolatban, akármennyire is szereted a párod, azért a saját önbecsülésed, magabiztosságod nem szabad, hogy csorbát szenvedjen. Lehet, hogy van benned egy kis társfüggőség, ezesetben normális, hogy ilyeneket álmodsz, hiszen életed legnagyobb félelme, hogy őt elveszíted, és most különösen sokat agyalsz ezen. Próbálj bízni magadban és benne is, enyhítsd ezt a feszkót, mert ez a stressz semmi jóra nem vezet. Hiszen szeret, veled van, nem hagy el, csak a munka szólítja el. Lazíts.
Kedves harmadik! Köszönöm, így visszaolvasva igen, tényleg kicsit betegesnek tűnik, de nagyon szeretem őt. :D
Köszönöm tényleg mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!