Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tapasztaltatok ilyet? Álomfejt...

Tapasztaltatok ilyet? Álomfejtésben profik válaszát várom!

Figyelt kérdés

Tudom,furcsán hangzik majd,de ezt az álmot,minthogyha nem a testi szememmel láttam volna,hanem a lelkivel vagy nem tudom elmondani.Tehát egy szimbólumot láttam ilyen furcsa módon.Tehát,mintha azt a szimbólumot avval láttam volna,hogy éreztem.Most gondolom nevettek,de ez így történt.A lehetetlenség érzését éreztem és valamilyen módon láttam.Azt mondogattam,hogy ezt meg kell csinálnom még ötszázszor meg ezerszer,de az képtelenség.Azt a valamit,minthogyha avval a másvilági ujjaimmal csináltam volna és az a szimbólum vagy mi levágta,levagdosta.Tehát az ujjaimat is úgy láttam,minthogyha érzések lennének vagy mi.A szimbólum meg,ha fizikailag akarom leírni valahogy,akkor így,csak állatok nélkül és fekete-fehérben nézett ki:

[link]

2019. aug. 11. 14:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Külső részén olyan volt,mint azok a sasszárnyak,belül,viszont valami különleges fehérség és ezt mindet éreztem...
2019. aug. 11. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Naphum blog- eltitkolt ösi próféciák a végítéletröl
2019. aug. 11. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem csak fizikai tested van, illetve nem csak egyféle tudatállapotod. Vannak más testeink is, a fizikain kivül és ezekben természetesen más az érzékelés is.Amikor alszol, néha nem csak simán álmodsz, hanem az asztráltestedben tapasztalsz dolgokat, olyankor is látsz, de nem a fizikai szemmel, csak ezeket a tapasztalatokat legtöbben könnyebben elfelejtik, ennek is van oka.
2019. aug. 12. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!