Ez azt jelenti hogy hamarosan gazdag leszek?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam hogy egy bmw x6-al elmentem a Dunaplazaba, (éreztem hogy az enyém volt a kocsi) ahol korlátlan mennyiségű ruhát, cipőt, táskát vásároltam, aztán hazavezettem Solymárra a kocsit és felvittem amiket vettem.
Heti szinten lottózok, es mindig eltalálok kettőt vagy hármat, vagy mellette van.. Ez lehet azt jelenti hogy hamarosan nyerek?
23/L
2019. aug. 1. 08:41
11/17 anonim válasza:
Jenő,jenô,,a 69 -hez van eszed, de a polgárit a pénztet,ahivatalból adhatnál a lánynak,hogy ne kelljen lottózni.
A polgári jenő úr,a hivatali az jól keres. Ejnye bejnye
12/17 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti hogy naiv vagy.
13/17 anonim válasza:
11-es.... és az atomtámadás ellen is véd?
14/17 anonim válasza:
Mi?A plgári Jenô?
Azt tőle jérdezd.
Atomtámadáskor én acélbetétes surranót hordok és transzparens esernyőt.
15/17 anonim válasza:
Akármennyire is lány vagy, 23 éves korodra ideje lenne kinőni az ezós hülyeségekből.
16/17 anonim válasza:
14-es: fiatal vagy még, nem ismered az ezer éves magyar mémeket
17/17 anonim válasza:
Ahogy gondolod.
Akkor mesélnél kérlek,hogy tanuljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!