Ez azt jelenti hogy hamarosan gazdag leszek?
Azt álmodtam hogy egy bmw x6-al elmentem a Dunaplazaba, (éreztem hogy az enyém volt a kocsi) ahol korlátlan mennyiségű ruhát, cipőt, táskát vásároltam, aztán hazavezettem Solymárra a kocsit és felvittem amiket vettem.
Heti szinten lottózok, es mindig eltalálok kettőt vagy hármat, vagy mellette van.. Ez lehet azt jelenti hogy hamarosan nyerek?
23/L
Igen kettő van mert a 69-hez ketten kellenek.
Egyébként van nevem is: Jenő vagyok a polgár jenő hivatalból..... A jenőúrhoz.
Ha azzal a tudattal létezel, hogy gazdag vagy, akkor a gazdagságod tudatából fakadó magabiztosságból eredő cselekedeteid által 100x könnyebben meggazdagodhatsz, mint amúgy. Az anyagi bőség egyébként is azokhoz áramlik, akik már eleve gazdagnak érzik magukat, és nem szoronganak a pénz miatt.
Ez az álom amúgy nem jelent semmit a jövőre nézve, de jó elrugaszkodó lehet, mert segíthet újból átélni a gazdagság érzetét anélkül, hogy ténylegesen az lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!